Flytning og kaos

Slaskerøv

Tb til dengang jeg ikke havde slaskerøv 

Robin var så sød, at fortælle mig at jeg havde fået mig en slaskerøv. Inden i nu er nogle, der farer helt op i det røde felt, så læs lige videre, for han er altså en mand med humor. Men i hvert fald, så fik jeg altså at vide at min røv var væk. Det var ikke noget, som jeg ikke vidste i forvejen. For jeg har selv pointerede det overfor ham, men lige da han sagde det gik det op for mig, at den altså var god nok. Min røv er væk. Jeg har en slaskerøv. Igen. Selvom jeg egentlig Jeg må nok indse, at det er ved at være tid til at få rørt mig lidt. Grundet kaos de sidste par måneder har jeg slet ikke fået trænet, mine muskler svinder ind og jeg kan mærke det på mit energiniveau.

Læs også: Min krop 5 dage efter fødslen 

Nu er det altså nu. Jeg bliver nødt til, at komme ind i en god rytme inden jeg skal starte arbejde igen om 6 uger! Jeg kommer til at benytte mig af naturen og hjemmetræning. Så jeg skal købe en løbevogn og så er det ellers bare at bruge fantasien :-) Jeg er virkelig meget i tvivl om hvilken løbevogn jeg skal vælge, jeg har kigget på hhv. Beemoo og Baby jogger. Prisforskellen er ret stor, så jeg er virkelig i tvivl om hvilken jeg skal gå med? Hvad kan i anbefale?

PulsurHeadsetLøbesko Tights T-shirtLøbevogn

 

Det er som om, at jeg ikke rigtig kan tage mig sammen til, at komme igang førend jeg har fået anskaffet med en løbevogn. Rimelig åndsvagt argument, eftersom at Robin har ferie. Måske jeg bare burde hoppe i løbeskoene som det første i morgen tidlig? Jeg må prøve, at overbevise mig selv, så min numse ikke længere hænger nede på knæhaserne ;-)

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Pernille

    Hej Cecilie
    Vi løber med Thule Glide 2, og det er vi så glade for! Vi har faktisk løbet med vores baby siden han var 5 mdr, fordi støtten er så god. Han er 8 mdr nu, og sover dejlig trygt i den, når vi løber nu – eller har en fest 😴😅

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flytning og kaos