Forholdet efter en baby

Sommerens bedste investering

Udover vores nye loungemøbler på en Sodastream være sommerens bedste Investering

Reklame for Sodastream

Lige inden vi flyttede i hus, var jeg så heldig at modtage en Sodastream i gave fra et PR bureau. Derfor er dette indlæg markeret med reklame. Det er egentlig ikke fordi, at jeg drikker sindssygt meget danskvand, hvilket egentlig nok skyldes at jeg aldrig har gidet købe det. De vejer jo et ondt år at slæbe hjem fra supermarkedet, når man også skal have mælk, yougurt etc. Men jeg er gået hen og blevet virkelig glad for min Sodastream! For det første får jeg drukket mere vand. Det smager sindssygt lækkert at smide lidt frugt eller citrusfrugter i! Derudover har jeg altid noget, som jeg kan byde mine gæster. Efter vi er flyttet i hus, får vi dagligt besøg, nogle gange uanmeldt. Derfor er det virkelig dejligt at kunne tilbyde lidt koldt af drikke, udover almindeligt postevand.

Vi har efter min mening den flotteste Sodastream i rustfitstål look (den er på tilbud her). Det har vi valgt, da vi gerne ville have den stående fremme. Derudover har vi valgt flasker til, som kan komme i opvaskemaskinen. Det er altså et kæmpe plus, at man ikke behøver at vaske dem op i hånden. First world problem ;-)

Hvis man ønsker, kan man få rigtig mange smagsvarianter til Sodastream, og ellers fungere helt almindeligt saftevand ganske fint :-) Det er kun fantasien, som sætter grænser. Jeg har lavet tre eksempler på lette sommerdrikke, man kan lave på under 2 minutter.

 


3 lækre sommerdrikke

Hyldeblomst – En sikker vinder 

Danskvand lavet med Sodastream

En sjat hyldeblomst saft

Tilsæt friske frugter og lime

Et twist af bær

Danskvand lavet med Sodastream

En sjat jordbær saft

Tilsæt friske bær

 

Sommercitrus 

Danskvand lavet med Sodastream

En sjat ananas saftevand

Tilsæt frisk citron

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forholdet efter en baby