Sommerens bedste investering

Barslen lakker mod enden

Om én måned er min barsel slut. Jeg skal tilbage på arbejde 10 måneders barsel. Egentlig føler jeg mig lidt snydt, for jeg nåede faktisk kun at have 3 dage barsel inden Charlie kom, så jeg kunne da godt lige have brugt de ekstra dage ;-) Jeg har det en lille smule ambivalent med, at skulle tilbage på arbejdet. Jeg glæder mig til, at lave noget andet end at have min 10,5 kg tunge baby på armen døgnet rundt. Men jeg glæder mig ikke til, at skulle undvære ham i 9 timer hver dag! Og jeg glæder mig heller ikke til, at skulle igennem hele det der bringe/hente show. Jeg ved at det bliver pisse hamrende hårdt, men der er mange, som har gjort det før os. Så vi skal nok også klare det :-) Ærligt, så bliver det altså dejligt at få brugt hovedet lidt mere, og tale mere med “voksne” mennesker. Så det er lidt en blandning af. Drømmescenariet er helt sikkert, at gå på deltid mens en barn stadigvæk er så lille. Men det er ikke en realitet, eftersom vi sidder et stort hus og har en masse regninger, der skal betales hver måned. Men hold nu op hvor kunne det være fantastisk, at have flere timer i døgnet til sin familie. Bare tanken om, at jeg skal bruge flere (vågne) timer på mit arbejde end min familie er ikke sjov. Og det er ikke fordi, at jeg ikke kan lide mine kollegaer eller mit arbejde. Jeg elsker mine kollegaer, det er som min anden familie, og heldigvis for det. Robin har foreslået at jeg skulle gå selvstændig. Og ja, det kunne da være sindssygt lækkert med et fleksibelt skema, men som selvstændig der skal knokles endnu hårdere, og jeg vil mene at det kræver endnu mere mentalt. En helt anden sag, at jeg selvfølgelig også skulle finde på noget, at gå selvstændig med ;-)

Læs også: Og så kom Charlie 

Men jeg skal altså tilbage på arbejdet. I og med, at jeg sidder i en kundevendt funktion, hedder den primære arbejdstid 8-16. Heldigvis er jeg et sted med flextid, så jeg har muligheden for, at rykke en lille smule rundt så det hele kan gå op. På sigt vil jeg dog rigtig gerne sidde i en ‘ikke-kundevendt funktion’, hvilket egentlig skyldes at jeg gerne vil have muligheden for at være endnu mere fleksibel og tage en hjemmearbejdsdag engang i mellem. Men indtil videre forbliver jeg i mit nuværende job, hvilket jeg glæder mig til! Det er sjovt som ens prioriterer ændre sig når man får børn, men jeg tror det er meget naturligt :-)

Indtil da, så vil jeg nyde den sidste måned af min barsel. Den skal blandt andet bruges på, at komme helt på plads i huset og så skal vi en lille tur syd på! YAY. Og så skal jeg altså have styr på min livsstil igen, jeg skal tilbage på rette spor og genfinde min energi. Jeg har bestilt en masse kosttilskud. Blandt andet en fiskeolie, livets olie, vitamin b og multivitamin. Derudover har jeg lavet en plan for hvordan jeg kommer i form igen. Den deler jeg med jer i løbet af ugen :-)

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Eva

    Samme her – tilbage på job i slutningen af næste måned, og jeg er ved at dø ved tanken om så lidt tid, man kommer til at have med sit barn i hverdagene :-( Heldigvis har jeg også mulighed for at flexe lidt, og så må vi se, om der skal prioriteres længere tid om morgenen inden aflevering i vuggestuen eller en tidligere afhentning, men med den syvsover jeg har lige pt., er der noget, der tyder på det første ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens bedste investering