Barslen lakker mod enden

Invisalign -10 spørgsmål og svar

Reklame for Smiledesigns 

Da jeg for et par måneder siden nævnte, at jeg skulle have Invisalignskinner på, fik jeg en hel del respons fra jer. Der var faktisk overraskende mange, som skrev at de allerede havde Invisalign og, at det var den bedste beslutning nogensinde. Derudover kom der også en masse spørgsmål. Langt de fleste spørgsmål gik igen. Derfor vælger jeg at dele spørgsmålene og svarene med jer, da jeg er sikker på de er til gavn for de af jer, der overvejer at få Invisalign. I kan booke tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse her hvis det er interesse.

Jeg havde overhovedet ikke troet at efterspørgslen var så stor. Men nu hvor jeg selv har skinnerne på og har set flotte resultater på andre, forstår jeg godt hvorfor! Hvorfor skal man gå rundt resten af livet og være ked af sine tænder, hvis man kan ændre det? Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt meget til, at jeg når længere i mit forløb og man kan se tydelige resultater.

Men nu til spørgsmålene og svarene

Hvad koster det at få Invisalign skinner?

Det nok, det spørgsmål som jeg har fået allerflest gange. Og jeg forstår godt hvorfor! En behandling er individuel, så der findes ikke én fast pris for alle. Man skal forvente at det koster mellem 25.000-55.000 kr. alt efter omfanget. Min behandling koster 40.000 kr.

Hvis man bestiller en gratis forundersøgelse kan man få en estimeret pris, og snakke alle muligheder igennem. Det er også muligt, at lave en rentefri afdragsordning hvis ikke man har alle pengene til at starte med. Læs mere om afdragsordringen her.

Hvorfor har du valgt ligepræcis den klinik?

Der er efterhånden en del tandlæger, som tilbyder et Invisalign forløb. Jeg har faktisk undersøgt markedet i en del år, ikke sådan rigtig seriøst, men jeg har luret lidt. Når det gælder mine tænder, vil jeg til hver en tid vælge de bedste på markedet! Forestil jer en praksiserende læge. De ved lidt om det hele. Men går man til en specialist ved de alt om lige præcis dét område. Dérfor har jeg valgt Smiledesigns :-)!

Hvor længe skal du have skinnerne på?

I cirka 1 – 1 1/2 år. Det afhænger helt af om mine tænder reagere som de forudser. Derudover er det vigtigt at jeg husker at gå med skinnerne. Hvis jeg f.eks. har dem ude i mange timer om dagen, kommer det til at tage meget længere tid. Det anbefales, at man har skinnerne på i 22 timer om dagen. Jeg vil tro, at jeg har dem på i 20-21 timer i døgnet de fleste dage.

Gør det ondt at have skinnerne på?

Overhovedet ikke nej. Det første døgn skulle jeg lige vende mig til det. Det kan stramme en smule, men ikke mere end det.

Er det svært at tage skinnerne af og på?

Nej, slet ikke. Det første døgn skulle jeg lige finde den rigtige teknik. Nu tænker jeg ikke engang over det.

Kan man se, at man har skinnerne på?

Ja, det kan man godt. Men det er ikke altid, at folk bemærker det. De fleste ligger kun mærke til bøjlen fordi de ved det. Mine forældre og søster bemærkede det ikke engang første gang.

Må man spise med skinnerne på?

Nej. Man skal tage dem ud når man spiser, og børste tænder efterfølgende inden man sætter skinnerne på igen.

Må man drikke med skinnerne på?

Ja. Man kan drikke vand, the og kaffe med skinnerne på ,så længe der ikke er sukker i. Dog tager jeg dem ud når jeg drikker kaffe, for jeg føler at kaffe sætter sig på tænderne, så jeg kan godt lide at kunne skylde munden, uden der sidder rester i skinnerne.

Hvad hvis man skal i byen, hvad gør man så?

Så kan man sagtens beholde bøjlen på. Det anbefales at man drikker sine drinks med sugerør og ellers tager bøjlen ud et par gange i løbet af aftenen og skylder den.

Og hvad gør man så hvis man er ude og spise, til fødselsdag eller andet? 

Hvis jeg er på restaurant går jeg ud på toilettet og tager mine skinner af inden maden bliver serveret. Efter maden går jeg ud og børster tænder og tager skinnerne på igen. Det lyder måske besværligt, men det er det altså overhovedet ikke. Det er klart at tage hvor man er til fødselsdag eller ude at spise, at man ikke kan overholde de 22 timer. Men så længe man er god de andre dage, kan man sagtens tillade sig, at have skinnerne ude, når man skal til noget. Det allervigtigste for mig at huske er, at skinnerne ikke skal være et irritationsmoment :-)

 

Jeg håber i fik svar på jeres spørgsmål. Hvis i har flere skal i endelig ikke holde jer tilbage :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barslen lakker mod enden