Invisalign -10 spørgsmål og svar

Når du prøver at få styr på dit shit

Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg har fået en vaskeægte krudtugle af en baby. Lige siden han lå i maven, var han sindssyg aktiv, faktisk var der næsten aldrig et roligt øjeblik. Det kom heller ikke bag på mig, da han ville ud en lille måned før termin, og at fødslen gik overraskende hurtigt. Faktisk så hurtigt at jeg ikke nåede at få en fødestue førend jeg skulle presse. Ja, så så man lige mig komme gå ned ad fødegangen i bar røv, haha!

Læs også: Min fødselsberetning 

Nå, men nu har jeg altså en baby der har rigtig meget krudt i røven, hvilket betyder at jeg skal være ekstra opmærksom på alt. Jeg synes egentlig at både Robin og jeg har rimelig meget styr på det pis – og dog. Lørdag morgen skulle jeg lige ud og lade vandet, alt imens jeg havde ladet min telefon være i sengen i håb om at den kunne underholde Charlie i de 60 sek. det tog mig at tisse. Og hvad tror i så der sker? Mine telefon er nulstillet. ALT er væk. ALLE billeder, ALLE apps ALT.

Det viser sig så, at der er en indstilling på min iphone som nulstiller den, såfremt man har tastet koden forkert mere end 5 gange….. Hvorfor er det lige, at jeg aldrig har kendt til den indstilling???? Dén indstilling er åbenbart slået til, fordi jeg har min arbejdsmail på telefonen. Sindssygt dumt. Specielt når man ens Icloud fucker og man ikke har taget backup siden decemeber…..

Så her står jeg og føler at (næsten) hele mit liv er slettet. Måske jeg overdriver lidt. Men altså, jeg havde SÅ mange billeder og videoer af Charlie, som jeg nu har mistet. Jeg tudbrølede da jeg fandt ud af at det ikke var muligt at gendanne det tabte. But life goes on. Heldigvis har jeg jo min lille familie, og vi er sunde og raske. Det er trods alt det vigtigste.

Efter det lille stunt i weekenden, har jeg brugt rigtig meget krudt på at indsamle så mange billeder osv. igen. Det betyder at alt andet sejler. Så jeg har fået lov til, at få en “kontordag” i dag, uden mand og baby. Jeg har siddet på Espresso House i Fields siden kl 09. Og indtil videre er det lykkedes mig at få sendt 17 mails og besvaret 65 beskeder. Jeg er langt fra i mål, men jeg skal nok nå det hele. Det er så dejligt, at kunne sidde koncentreret uden at blive afbrudt hvert 2. minut.

Jeg har en lang liste af indlæg jeg skal have planlagt og skrevet færdigt inden jeg rejser på lørdag. Jeg vil rigtig gerne have gang i mere hverdagsblogging igen, så der kommer et mere flydende flow herinde. Det håber jeg i vil synes om :-) Og så vil jeg nemlig rigtig gerne kunne holde FERIE med min familie, uden at have dårlig samvittighed over mails der skal besvares osv.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Invisalign -10 spørgsmål og svar