Nu skal mor i form! Kom i form sammen med mig

Sådan taber du dig efter fødslen, helt uden at gøre noget aktivt

Bikini: NAKD
Bemærk at sarkasme kan forekomme i dette indlæg

Vi er allesammen forskellige. Nogle tager kun 8 kg på under en graviditet mens andre tager 20 kg. på. Men det er ikke pointen her. Jeg tror langt de fleste mødre, ved at dét at have en baby er benhårdt arbejde. Man er nede på søvn og har sjældent tid til sig selv. Så lige en kæmpe high-five til jer allesammen! I er mega seje!

Men men men. Nu skal handle lidt om de ekstra graviditetskilo der følger med en graviditet. Ikke at jeg dem som et problem, for man har jo freaking været gravid i 9 måneder og født en baby. Hvor sejt er det ikke?! Nå men de første kilo ryger allerede når baby bliver født, og selvom man de første mange måneder ikke prioritere at træne, så er det faktisk muligt at tabe sig yderligere. Her får i lige min helt egen opskrift, som jeg er ret sikker på, at mange andre mødre også har brugt ;-)

Føder lidt før termin. Så undgår du måske lidt ekstra kilo og måske væsken i kroppen. Men det er man ikke selv herre over. Kroppen bestemmer selv når den er klar til en fødsel.

Ammer derud af (og nej, der er ikke noget i vejen med flaske. Jeg giv selv over til flaske da Charlie var 9 uger)

Glemmer at spise flere af dagens måltider – Det kan altså IKKE anbefales. Du har brug for mad og rigeligt væske for at have mælk nok og energi. Men jeg tror langt de fleste mødre har haft de dage, hvor man først får noget at spise langt efter frokosttid.

 

Hopper rundt for, at få baby til at sove. Ok overskriften snyder lidt, for man er rimelig aktiv. Men altså what ever works

Går rigtig mange turer med barnevognen. Igen for at håbe at din baby sover i mere end 20 min.

Danser og hopper rundt for, at tilfredsstille din baby og måske fået lille smil

 

Har i andre gode forslag? ;-) Jeg håber at i kunne se det sjove i indlægget. Jeg tror at rigtig mange mødre kan genkende de her punkter. I hvert fald, så er i ikke alene! :-)

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Kirsten

  HELT enig!!! Ikke rigtig andre ting fra mig, men du har fat i det rigtige:
  (Føde tidligt), gå meeeega mange lange ture, løbe rundt for at tilfredsstille baby og komme ud af døren til tiden, meget sjældent mad før midt på dagen, amning virker reeeeet godt – man skal bare huske at man stopper amning på et tidspunkt = nedjustér lige mængden af brunch, kage og pølsehorn inden man stopper amningen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna desiree

  Jaaaaaa! Mit Problem var bare at jeg ikke glemte nogen måltider ! Var bare så træt at jeg skulle have mere benzin på 😂😂🍕🥙🍔🍟 #tabermigaldrig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna desiree

  Jaaaaaa! Mit Problem var bare at jeg ikke glemte nogen måltider ! Var bare så træt at jeg skulle have mere benzin på 😂😂🍕🥙🍔🍟 #tabermigaldrig PS du har den vildeste flotte krop 😍😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal mor i form! Kom i form sammen med mig