Huset i Dragør har fået nyt inventar

10 ting jeg savner ved livet før børn

Der var engang, hvor det var nemt at komme ud af døren og man havde masser af fritid i weekenderne. Man kunne sagtens arbejde over, eller tage en spontan kaffeaftale efter arbejde. Alt det er slut for mit vedkommende de næste mange år. I starten var det en smule svært, at accepterer det. Accepterer at egoistlivet var sat på pause. Heldigvis vokser man med opgaven som mor, og selvom det ikke altid er lige nemt er det den største gave i livet. Jeg har et fuldstændig fantastisk liv, det er ikke altid lige nemt og alt er ikke rosenrødt, men det er helt perfekt! Jeg elsker min lille familie, vores lille trekløver. Jeg ville aldrig bytte mit liv med nogen anden, men derfor kan man af og til godt savne nogle elementer fra sin gamle hverdag ;-)

Selvom jeg aldrig ville bytte mit liv for noget andet, så er der små elementer, som jeg godt kan savne fra tiden før børn. Her kommer de:

…At gøre hvad jeg har lyst til, og gøre det når jeg har lyst

…Ikke at skulle vælge imellem ting som sove og praktiske ting – Du ved, at du cirka har én time til dig selv, hvad vil du bruge den på? Du burde egentlig sove, for du er i søvnunderskud, men der er jo også lige den der opvask, der skal tages. På den anden side kunne det også være lækkert bare, at sidde med en kop kaffe i sofaen og se en service. Det evige spørgsmål. WHAT TO DO?

.. At tilbringe flere timer i træningscenteret – Altså ikke fordi, at jeg trænede i flere timer, men det var bare hyggeligt at have en træningsaftale, tage sig god tid og måske udfordre sig selv med nye øvelser.

… At være ren, pæn og velsoigneret – Det er ikke utænkeligt, at jeg har været i Rema1000 med gylp og indtørret tis på tøjet. Den anden dag kom jeg på arbejde med indsmurt havregrød på mine sorte bukser….

… At have et nogenlunde rydeligt hjem – Nu er jeg ikke det største ordensmenneske i forvejen, men et hjem med børn….. Fuuuuuuck. Det er sgu lidt som om, at der er springer en bombe dagligt.

… At kunne ses med mine veninder ofte – Selvfølgelig kan man stadigvæk ses, men eftersom at jeg kun ser min søn i ca. 2 timer dagligt, har jeg også brug for at være der for ham.

… At være veludhvilet – Alle mødre ved hvad jeg snakker om.

… At være et overskudsmenneske – Hvem vil ikke gerne være hende, der har styr på sit shit og er god til at svare sine veninder på sms?! Det er satme svært, at være god til det hele, specielt når man har en baby, der tager alt din tid og fokus

… At have en god opsparing – Hus og baby = hej hej

… Ikke at skulle planlægge alting – Det er muligt, at være spontan med en baby, men det er ikke altid, at det vil være lige nemt. Det hele skal tilpasses med lur, mad etc.

 

Hvad savner i ved tiden før børn? Hit me… Det er altid sjovt, at læse jeres kommentarer :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huset i Dragør har fået nyt inventar