Det vidste du måske ikke om mig?

Allerede træt af Black Friday?

Jeg forstår jer godt, hvis i (også) allerede er mættet af Black Friday spam. Rigtig mange virksomheder har været så smarte, at tyvstarte så de får del i forbrugernes penge, og man kan jo godt forstå dem, for det handler jo om at vinde kampen om kunderne! Så hele ugen har vi fået kastet den ene rabatkode i hovedet efter den anden, og jeg forstå godt, at det kan blive trættende i længden Black Friday kan for nogle ende i en forbrugsfælde, for nu hvor næsten alt er på tilbud, kan man jo ligeså godt købe det, eller kan man?

Jeg synes faktisk, at vores købsadfærd er en smule skræmmende. Mer vil have mer, og vi kan ikke få nok. Når det er sagt så benytter jeg mig faktisk af Black Friday, men med måde. Jeg sørger for at indhente julegaveønsker, så jeg kan købe julegaverne på tilbud. Hvorfor ikke spare lidt, hvis jeg alligevel skal købe samme vare om 14 dage? Derudover har vi udset os nogle ting til huset, som vi faktisk bare har ventet på skulle komme på tilbud. Så det er velovervejet køb, som vi faktisk står og “mangler”. Jeg har blandt andet købt to væglamper, som skal hænge over vores sengeborde, denne sengegavl og de her lamper, som skal hænge over spisebordet.

Hvis i nu alligevel skulle være interesseret i flere rabatkoder, så deler jeg her rabatkoder til nogle af mine favoritwebshops.

Bolig 

Ellos – 25% på alt (fratrukket på siden)

Jotex – 20% på alt (fratrukket på siden)

Ilva – min. 25% på alt (fratrukket på siden)

Fillows – 30% på alle tæpper (fratrukket på siden)

Andlight – op til 35% på designer lamper (fratrukket på siden)

Moodings – 25% på næsten alt (Kode: BF25

 

Børn

Jollyroom – Op til 60% (fratrukket på siden)

Parcellet – 20% på næsten alt (Kode: BF20)

BabyandI – 25 % på alt (Kode: black25)

Babysam – 20% på alt (Kode: BF20)

Husetnord – 25% på næsten alt (fratrukket på siden)

 

Fashion 

Asos – 20% på alt (Kode: HELLO20)

Nelly -20% på alt + nyt tilbud hver time

Na-kd – 30 % på næsten alt (se undtagelser på siden)

Lykkebylykke – 20% på alt (fratrukket på siden)

Miinto – Op til 60% (fratrukket på siden)

 

Lir

Ideal of Sweden – 50% på alle covers

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vidste du måske ikke om mig?