Den bedste onsdag længe

Opskriften på en vellykket fest

Reklame for Just Servie It 

Hvem elsker ikke en god fest? I ved sådan en man kan snakke om årevis? Selvom jeg ikke går ud så ofte mere, så sætter jeg altså pris på at feste engang i mellem, og det må gerne inkludere alkohol ;-)

Jeg har netop været til 2 x julefrokoster, som begge har været ganske vellykket. Den seneste var den årlige med alle pigerne. Pigerne og jeg har kendt hinanden på kryds og tværs i rigtig mange år. Nogle har gået i folkeskole sammen, andre har på samme gymnasium og de sidste har arbejdet på samme natklub. På en eller anden måde har vi fået skabt én stor gruppe. Selvom jeg ikke ser dem så ofte, er det altid så dejligt at se dem allesammen.

Jeg kan dog godt mærke, at vi er blevet ældre. Vi går ikke længere op hvordan vi får en billig fest eller en gratis bytur. Nu sætter vi pris på at det hele er lidt lækkert og at det er nemt. Vi har jo allesammen jobs, børn etc. Så vi betaler os gerne for at vi ikke selv skal bruge tid og energi på mad, drikkevarer etc. Derfor valgte vi at bestille catering, hvilket var en virkelig god beslutning. Derudover bestilte vi færdigblandede cocktails fra Just Serve it, hvilke er et ret genialt koncept. Kort fortalt, fungerer det sådan at man bestiller de cocktails man gerne vil have. Man kan bestille dem i flere størrelser, så det passer til antallet Derefter kan man få leveret cocktails direkte til døren, hvilket i sig selv er ret nice. Det ankommer i en stor flamingokasse. Hertil er der dunke, glasdispenser og tilbehør. Så er det ellers bare at få hældt drinks op. Nemt ikke? Og så ser det jo virkelig pænt ud.

Vi var 7 piger der drak, og vi havde mere end rigeligt i 3 x 2,5 liter. Men det er jo meget individuelt hvor meget man drikker. Man kan altid spørge om hjælp til beregning og ellers kan i læse mere her. 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste onsdag længe