Opskriften på en vellykket fest

Siden sidst

Noget af det jeg har besluttet mig for, at prioriterer her i juleferien, er at få bloggen op at kører igen. Jeg har så mange gode indlæg i ærmet, men tiden har bare ikke været der til at få dem skrevet færdig. Men nu vil jeg forsøge at få skabt en god rutine, for jeg savner virkelig at skrive regelmæssigt :-)

I og med, at det er lidt tid siden jeg rigtig har opdateret jer herinde, så er det vidst på sin plads at i får en lille update om mit liv.

Siden sidst

… Har vi haft en sindssyg december måned. Der har været rigtig meget sygdom på hjemmefronten, og samtidig har det været enndu mere sindssygt på jobbet. Behøver jeg at sige, hvor meget jeg trængte til juleferie?

… Har vi langt om længe fået hængt hylder og knager op herhjemme, så det rent faktisk begynder at ligne et rigtig hjem. Måske det snart er tid til en Housetour?

…Har Charlie været oppe og slås i vuggestuen. Han fik nogle ret voldomme rifter i hovedet. Men sådan går det når man ikke er bange for de ældre børn, og man prøver at stjæle deres legetøj ;-) Og nej. Jeg blamer hverken barnet, forældrene eller pædagogerne. Det går nok, de skal lærer at få lidt knubs. Men er det noget, der gentager sig mange gange, så bliver mor her sur. haha

…Apropos vuggestue, så er Charlie faktisk stoppet i sin vuggestue. Han har nemlig fået en plads i en anden vuggestue fra starten af det nye år. Så vi kører lige endnu en indkøring. Som nogle af jer måske husker, så skal han flytte vuggestue fordi den nuværende skal lukke inden udgangen af 2019. Hverken kommunen eller pædagoger ved hvornår og hvornår børnene bliver flyttet. Derfor har vi valgt en privat vuggestue til Charlie, så vi undgår for meget forvirring.

…Har vi holdt vores første jul. Det gik smertefrit og uden alt for meget stres. Det var virkelig hyggeligt, at være hjemme juleaften og Robin mestrede flæskestegen og sovsen imens mine forældre havde sørget for perfekt and

…Har jeg brugt alt for mange penge. December er bare dyr. Julegaver, julefrokoster, fødselsdage etc. Jeg glæder mig ret meget til, at få løn og børnepenge. haha

…Har vi kigget på vinterferie til Thailand. Egentlig burde vi bruge vores penge på at få bygget en carport, meeeeen en ferie til Thailand lokker. Vi har desværre bare stirret os blindt på hoteller og områder. Nu har vi været i Krabi, Phuket, Koh Lipe, Koh Lanta, Koh Samui, Kog Phangan og Koh Tao før, så vi kender en del til områderne. Men det er bare ikke helt det samme, når man rejser med en tumling. Vi er så meget i tvivl om hvor vi skal tage hen.

…Har jeg hygget mig virkelig meget med min egen familie og svigerfamilien. Jeg elsker julen og hyggen. Men nu er jeg træt, og jeg glæder mig til et par dage uden planer :-)

 

Nu vil jeg smutte op og træne – jeg har 2 timers børnefri, så det skal udnyttes med en træning! YAY jeg glæder mig :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskriften på en vellykket fest