Et vellykket nytår - Jeg har ét nytårsforsæt

7 børnevenlige hoteller i Thailand – Og lidt om vores valg af hoteller

At finde det helt rigtige hotel, kan være svært. Rigtig svært. Jeg bruger altid enorm meget tid på, at researche, så vi får nogle gode hoteller til gode priser. Nu hvor vi skal have Charlie med til Thailand for første gang, ville vi gerne gøre det så nemt som muligt. Vi overvejede små bangalows på stranden, da vi egentlig foretrækker at holde ferie sådan, men i og med at vi har en tumling med, gav det bare rigtig god mening for os at vælge et resort med børnepool og et hotelværelse med direkte adgang til poolen, så vi kan nyde solen imens han sover lur.

Vi har valgt at bo på 2 forskellige hoteller, da vi godt kan lide at der sker lidt. Det er rart at det ikke er de samme butikker og restauranter man skal besøge i 14 dage ;-). Valget faldt på Khao Lak og Phuket, da det kun er et par timers kørsel fra lufthavnen. Egentlig er vi mest til de små bounty øer, men det må blive næste gang. Koh Chang og Koh Samet er på listen til næste gang :-)

Min indbakke på instagram eksplorderede, da jeg spurgte til børnevenlige hoteller i Thailand. Der var nogle tips i mellem, men langt de fleste spurgte om ikke jeg ville dele de tips jeg fik. Og det vil jeg selvfølgelig meget gerne :-)

 

Phuket

Novotel Phuket Karon Beach – Fundet til ca. 750 kr. pr. nat for et standardværelse

Centara Karon Resort Phuket – Fundet til ca. 875 kr. pr. nat for et standardværelse

Baan Karonburi Resort – Fundet til ca. 850 kr. pr. nat for et standardværelse

Metadee Resort and Villas – Fundet til ca. 750 kr. pr. nat for et standardværelse

Khao Lak

The Sands Khao Lak by Katathani Resort – Fundet til ca. 1000 kr. pr. nat for et stanardværelse

Centara Seaview Resort Khao Lak – Funde til ca. 1000 kr. pr. nat for et standardværelse

The Briza Beach Resort – Funder til ca. 700 kr. pr. nat for et standardværelse

 

Vi har kigget rigtig meget på alle ovennævnte hoteller. Valget faldt på The Sands Khao Lak by Katathani Resort og Metadee Resort and Villas. Hotellet i Khao Lak ligger PÅ stranden og i gå afstand til byen, vi kan hoppe i poolen fra vores værelse, der er børnepool, legerum og alt muligt andet lækkert – og så har det fået ret vilde anmeldelser. Jeg glæder mig virkelig til at bo der. Vi endte med at betale omkring 1000 kr. pr. nat for et værelse med pool adgang (det var sat ned fra 3500 kr. – så hold øje med forskellige hjemmesider.) Hotellet i Kata Beach, ligger lidt fra stranden, men til gengæld har vi igen adgang til poolen fra værelset. Vi overvejede at booke et resort på stranden, men her kunne vi ikke få et “ordenligt værelse”, hvilket betød at én af os ville være nødsaget til at sidde på et hotelværelse hver dag imens han sover. Det er jo en smagssag, men vi synes at der er noget lækkert ved, at vi begge kan nyde vejret.  På Metadee kan man faktisk også få sin egen villa med privat pool, så hvis man vil ofte lidt ekstra er det altså rimelig luksus :-)

Jeg lover at tage jer med på vores rejse, og dele en masse gode tips med jer. Jeg ved at flere af jer derude, drømmer om en rejse med de små. Så stay tuned :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et vellykket nytår - Jeg har ét nytårsforsæt