Vi har booket ferie til Thailand!!

Et vellykket nytår – Jeg har ét nytårsforsæt

…. Hvordan Charlie har det med nytår? Det er craaaaaazyyyyyy

Vi har ikke engang været i år 2019 i 24 timer, og jeg er allerde tosset med det. Normalt er nytårsaften ikke højdepunktet for året for mig. Og det er ikke fordi, at jeg ikke kan lide at feste eller at jeg ikke vil “fejre” året der gik, men jeg synes det er en smule overvurdereret. Rigtig nok handler det bare om, at være sammen med de rigtige mennesker, men alligevel synes altid at det ender lidt i kaos.

Da jeg var yngre, fejrede jeg altid nytår med veninder, og så har jeg faktisk også haft et par år hvor jeg arbejdede. Dengang, der ikke fandtes mobilepay om man fik boxen i drikkepenge nytårsaften ;-) Og så er der de seneste par år, hvor Robin og jeg simpelthen ikke har orket andet end at tage i sommerhus, spise god mad og sidde i vores pyjamas. Det er alt for hyggeligt! Og når ja, Så var vi også på Filippinerne et år. Men i år skulle der andre boller på suppen. Vores venner i Dragør foreslog om ikke vi skulle holde nytår sammen, nu hvor vi kun bor 100 m fra hinanden og vores drenge er samme alder. Vi vidste at aftenen kunne gå begge veje. 6 voksne og 4 børn. Heldigvis gik det over alt forventning. Børnene blev puttet omkring kl. 20ish og så var der ellers hygge, drinks og voksensnak. Vi lå først i vores seng kl 03, hvilket ikke er sket de sidste 3 nytårsaftener.

Nytår 2008/2009 og 2009/2010 – dengang vi var unge,brune og meget lyshåret;-)

Og nu vi er ved nytårssnakken, så er det vel meget naturligt at tale om nytårsforsætter? Jeg har normalt ikke nytårsforsætter, da jeg altid har forsøgt at “optimerer” i løbet af året. Men der er kommet andre boller på suppen i år. 2018 har været et fuldstændig fantastisk år. I hvert fald fra Januar-September. At være på barsel, var det bedste og hyggeliste nogensinde, jeg var seriøst tosset med det, hvis i skulle være i tvivl ;-) Selvom jeg har haft et fantastisk år, så har jeg mistet en lille smule af mig selv. At være nybagt mor, er til tider hårdt men sindssygt givende. Jeg har naturligvis tilsidesat mine egne behov for Charlies. Alt mit fokus har været på Charlie, hvilket har betydet at jeg har glemt mig selv. Derfor har jeg ét nytårsforsæt, og det er at jeg skal huske mig selv! Der ligger jo egentlig rigtig meget i de ord, for der er jo rigtig mange måder man kan “huske sig selv på”. Træning og veninder er noget af det, som jeg “mangler” i min hverdag. Jeg ved godt, at jeg ikke kan træne 5 gange om ugen, og jeg kan heller ikke lave venindeaftaler flere gange om ugen. Men jeg skal blive bedre til ikke at få dårlig samvittighed, når jeg endelig får trænet eller set veninder fremfor at være sammen med Charlie.

Tusinde tak til alle jer, der har læst med i 2018. Jeg håber i bliver hængende i 2019 :-)

 

GODT NYTÅR

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har booket ferie til Thailand!!