7 børnevenlige hoteller i Thailand - Og lidt om vores valg af hoteller

Om alt og intet – En længere update

At få familielivet til at hænge sammen er uden tvivl om første prioritet. Jeg er godt klar over, at det er et emne, der fylder utrolig meget på mine sociale kanaler. Men ærligt, så har det her work-life-balance sgu taget mig med bukserne nede. Jeg havde aldrig forestillet mig, at det skulle være så krævende. Jeg tager ofte mig selv i, at tænke om det virkelig kan være rigtig at det er sådan hverdagen bare er, for ja der bliver løbet stærkt og der går hurtigt praktik i den. Men jeg er også af den overbevisning, at det er hvad man gør det til, så hvis man har en positiv tilgang til det, går det en del nemmere end hvis man er sortseer.

Eftersom jeg kun har 2-3 vågne timer med Charlie i hverdagene, er jeg blevet meget opmærksom på, hvor meget jeg er “online” og hvor meget jeg har min telefon på mig når jeg er sammen med Charlie. Nu er jeg på ingen måde hellig, for ja jeg tager ofte mig selv i at sidde med snotten i telefonen, imens han ihærdigt prøver at få min opmærksomhed. De første 4-5 måneder lavede jeg ikke andet end at tage billeder af ham. Faktisk nævnte Robin flere gange, at han ikke synes det var fedt at Charlie konstant fik smækket en telefon i fjæset, og ja, jeg kan godt følge ham. Det gælder om at finde balancen og gøre hvad vi synes fungerer for os. Det skal lige siges, at jeg på INGEN måde nedgøre, hvordan andre bloggere vælger at gøre hjemme hos dem. Jeg har stor respekt for alle mødre, ligegyldigt hvordan de vælger at gøre tingene….. altså så længe de giver deres børn den kærlighed og omsorg de har brug for :-)

Jeg gad virkelig godt være hende, der var fik lavet en masse indlæg herinde og på instagram, men samtidig skal jeg ikke gå på kompromis med min familie. For de er langt vigtigere end mit onlineliv. Derfor er der mange perioder hvor jeg simpelthen forsvinder lidt. Jeg indrømmer gerne, at det til tider går mig på. For jeg vil virkelig gerne udfolde min kreativitet endnu mere og få skrevet en masse – for jeg elsker det – virkelig !! Men her bliver jeg nødt til at tænke over hvad der er vigtigt. Og her er det min familie. De få vågne timer jeg har med dem i hverdagene skal bruges så fornuftigt som muligt. Nogle gange dokumenterer jeg små stunder fra vores hverdag, men langt de fleste hverdage bliver det ikke til noget. Men i skal vide, at jeg er SÅ taknemmelig for dem, der stadigvæk følger med trods jeg ikke altid er helt vildt aktiv :-)

Nu hvor det er så længe siden, at jeg har giver lyd fra mig, så kommer der lige en “siden sidst”

 

Siden sidst har jeg:

… Lavet en lille housetour fra vores hus i Dragør. Den kan findes under “højdepunkter” på min instagram @cecilie_lange

… Været en smule deprimeret over alt den sygdom på hjemmefronten. Jeg er faktisk den, der har været mildest ramt. Det har kun været lidt småforkølelse og feber. Nu satser jeg stærkt på, at vi er ovre vinteren virusser og bakterier

… Fået vore sengegavl og sengelamper op. Det er simpelthen blevet så fint. Nu mangler jeg bare, at finde et flot sengetæppe og nogle puder

… Startet op på træning. Altså ikke sådan voldsomt meget, men 1-2 gange om ugen. Det fungerer rigtig fint for mig.

… Spist overdrevet mange kanelgifler og bland selv slik. Jeg ved ikke hvad der sker????

… Kigget på vejrudsigten i Thailand HVER dag. Seriøst jeg glæder mig

… Mistet Charlies nusseklud i ZOO

… Været på CIFF kids messen. Av hvor er der bare mange søde børneting. Man bliver jo fattig!

… Fundet Charlies nusseklud igen, takket være en masse Facebookdelinger og en kvik Café medarbejder. YES

… Nydt det gode “forårsvejr” med rensning af tagrender, en løbetur og en tur på legepladsen – Det vilde husejerliv ;-)

 

Det var alt for nu. Min computertid er opbrugt for nu. Endnu engang tak fordi i gider følge med i mit leverpostejsliv :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 børnevenlige hoteller i Thailand - Og lidt om vores valg af hoteller