Om alt og intet - En længere update

Postkort fra Thailand

En lille hilsen fra varmen. Flyveturen herovre rigtig overordnet rigtig fint, dog med lidt “startproblemer”, da flyet var næsten 2 timer forsinket, og vi oven i forsinkelsen havde en meget overtræt tumling. Men derudover gik det rigtig fint. Jeg skal nok komme nærmere ind på hvordan vi fik ham til at sove, hvordan vi underholdte ham i hans vågne timer etc.

Men nu er vi fremme. Eller det har vi været i et par dage, men jeg har slet ikke haft computeren fremme før nu. Vi sveder (rigtig meget!!), bruger masser af faktor 50 og drikker frugtshakes i lange baner. Vejret er lækkert med +30 grader og høj sol, og den mindste i familien hygger sig mindst ligeså meget som de to andre :-) Vi befinder os pt i Khao Lak på et overdrevet lækkert resort (læs om vores hoteller i tidligere indlæg), her er alt hvad vi har behov for og mere til. Der er et lille vandland med soppebassin, vandrutjsebaner og en lazy river. Der er flere andre pools og endda en voksenafdeling for dem, der rejser uden børn. Der en udemærket størrelse fitnesscenter og  så er der den vildeste børneklub. Behøver jeg sige, at det ikke er særlig svært at stimulerer Charlie herovre?

Vi har det virkelig godt, alle 3! Det har været tiltrængt med noget kvalitetstid. Bare os 3, uden sygdom. Det er så dejligt, at bruge så meget tid sammen med Charlie igen. Man har så meget mere tid og overskud til kys, kram og leg når man ikke stresser frem og tilbage på jobbet, har et kaotisk hjem og en kæmpe vasketøjsbunke. Jeg kan faktisk mærke på Charlie, at han nyder det. Han griner dagen lang, og han putter sig rigtig meget ind til os, på sådan en virkelig kærlig måde (DET GØR HAN SERIØST ALDRIG DERHJEMME!!!) Det sætter virkelig det hele i perspektiv. Robin har faktisk spurgt om ikke vi skal sælge huset, tage orlov fra jobbet og flytte herover ;-) … Det ville bestemt ikke være dårligt, men det er desværre ikke så realistisk. Så vi må drømme videre og “nøjes” med at rejse et par gange om året.

Jeg skal nok få lavet et uddybende indlæg omkring flyveturen, jetlag, mad, søvn, rutine etc. som er meget efterspurgt hos flere af jer. Men det bliver i løbet af næste uge, for jeg har brug for min skønhedssøvn inden jeg skal op og tømme morgenmadsbuffen for vafler, pandekager og frisk frugt.

God søndag, venner :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om alt og intet - En længere update