At rejse til Thailand med små børn

Pakkeliste til badeferie med en tumling

I kan finde Charlies pakkeliste som PDF her 

Så lykkedes det mig langt om længe, at få udgivet Charlies pakkeliste . Det er faktisk ikke helt nemt at pakke til så lille en størrelse, for man kommer hele tiden i tanke om, et eller andet der ville være godt at have med. Jeg vil lige tilføje at det er helt bevidst at solcreme ikke er på denne pakkeliste, og det er egentlig bare fordi at det står på vores egen pakkeliste, da vi bruger samme solcreme allesammen.

Man kan købe sig til langt de fleste ting i Thailand, men derfor havde vi taget alt med hjemmefra, så vi er sikre på ikke at løbe tør. Faktisk har vi fyldt én stor kuffert med bleer, skumklude og snacks til Charlie. Ok vi løb faktisk tør for badebleer den sidste dag, hvilket resulterede i at vi måtte købe nogle. De var tre gange så dyre i Thailand, så køb det hele hjemmefra! Det store spørgsmål er selvfølgelig hvor meget man skal tage med, for det var virkelig ikke nemt at regne med. Vi havde regnet med følgende:

… 10 bleer til hver dag (Det er meget højt sat, men så er vi sikre i tilfælde af at han skulle få dårlig mave)

… 3 badebleer til hver dag

… 2 pakker skumklude

… 5 pakker vådservietter

… 3 smoothies til hver dag

… 2 pakker kiks

… 3 pakker majschips

… 5 t-shirts, 4 par shorts (resten bliver købt hernede + vi får vasket tøj)

… 2 UV dragter

… Dertil kommer alt det andet.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At rejse til Thailand med små børn