Pakkeliste til badeferie med en tumling

Rejseklapvognen du kan tage med ombord på flyet

Reklame for Filibabba – OBS. Klapvognen er nedsat med 30% her

Valg af barnevogn og klapvogn er ikke et nemt valg! Der er så mange spillere på markedet og det er bestemt ikke nemt, at finde hoved og hale i hvad man skal vælge. Herhjemme har vi altid rejst meget. Derfor er det vigtigt for os, at have en let og kompakt klapvogn, som vi nemt kan tage med os overalt. Vi startede egentlig ud med en ganske “almindelig” rejseklapvogn som var ganske udemærket, MEN den skulle checkes ind som bagage, og kunne derfor ikke tages med ombord som håndbagage. Dengang tænkte vi ikke over, at det var et problem, da vi jo alligevel havde ham i bæreselen i lufthavnen.

Man bliver klogere… Eftersom vi skulle ud på en længere rejse med mellemlanding og en +12kg tumling, kunne vi godt se nødvendigheden i at investere i en klapvogn, som vi kunne have med som håndbagage. Der er efterhånden en del spillere på markedet og det er ikke nemt at finde hovede og hale i, hvad der er bedst. Jeg var så heldig at Filibabba kontaktede mig og spurgte om jeg havde lyst til at teste deres helt nye Filibabba Go Summer klapvogn. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg ville takke ja til at teste den. Dog var der én betingelse fra mig, og det var at jeg ville komme med min bundærlige mening om den. Jeg har listet fordele og ulemper op til jer der overvejer at anskaffe jer en rejseklapvogn

Fordele

…Den største fordel er helt klart, at den kan komme med som håndbabage (hos langt de fleste flyselskaber) Vi havde ingen problemer på nogle af de fire flyvninger vi havde med Qatar. Man kan altid kontakte flyselskabet og spørge dem.

… Vognen kan klappes sammen og slås op med én hånd. Tro mig, det bliver man rigtig glad for, når man står med en træt tumling hængende på hoften.

…Det er et Dansk (bæredygtigt) brand. Jeg ELSKER danske brands!

…Det er tydeligt at mærke, at vognen er lavet af kvalitetsmaterialer. Der er slet ikke noget, at komme efter der.

…Vognen har punkterfrie drejehjul, hvilket er en ret stor fordel når man begår sig på ujævne veje eller i storbyer. Den klarede i hvert fald de Thailandske gader til UG.

…Vognen kan ligges HELT ned, hvilket jeg ved rigtig mange (inkl. mig selv) sætter pris på.

…Kalechen kan åbnes helt op! Den funktion var vi virkelig glade for, på de varme dage med +30 grader.

Ulemper

…Den er ikke officielt godkendt som håndbagage. Men jeg har ingen problemer haft med at få dem med ombord på de 4 flyvninger vi havde. Jeg skulle én gang klappe den sammen, og da de så hvor lidt den fyldte gav de thumps up.

…Jeg kunne godt savne et lille “vindue” øverst i kalechen, så man kan kigge ned i vognen.

…Der er endnu ikke udviklet accessories til vognen, såsom myggenet, regnslag og taske – men jeg har hørt rygter om, at det er op tegnebrættet!

 

Konklusion

Efter min mening er den uundværlig hvis man rejser meget. Selvfølgelig havde vi klaret vores ferie og flyrejsen den, men den gjorde vores ferie en hel del nemmere. Og det er altså sagt med hånden på hjertet. Man skal huske på, at man aldrig er sikret at lufthavnen har en klapvogn tilgængelig ligeså snart man træder ud af flyet, og med et sovende barn og håndbagage er det 100 gange nemmere at smide dem i klapvognen. Derudover var det fuldstændig genialt at have den med, nu hvor vi havde en mellemlanding. Jeg havde i hvert fald fået lange arme, af at gå rundt med Charlie 2 timer i Doha. Og jo han går selv. Men skulle han selv gå fra den ene ende af lufthavnen til den anden, havde vi nok været der endnu :-)

Hånden på hjertet, jeg vil anbefale alle småbørnsfamilie, der rejser et par gange om året til at anskaffe sig en rigtig rejseklapvogn. Den er alle pengene værd!

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste til badeferie med en tumling