Rejseklapvognen du kan tage med ombord på flyet

Efter 6 måneders pause

…. Eller det blev faktisk til 7 måneders pause fra bloggen.. Som i kan se er der sket lidt siden sidst  ^

Og så gik der lige et halvt år uden bloggen. Det var egentlig slet ikke planlagt, at jeg ville holde pause eller helt droppe bloggen. Det hele skete bare så lige pludseligt. Jeg har egentlig ikke haft brug for at påtale det, og lave en kæmpe deal ud af at jeg droppede bloggen for en tid.

Alligevel har jeg lidt brug for, at dele mine tanker med jer nu, for der er ingen tvivl om at jeg hele sidste vinter og forår ikke var den bedste udgave af mig selv. Jeg var kørt træt i det hele, og havde det ikke særlig godt.  Dette skal ikke lyde som et brokkeindlæg, men jeg VED at der sidder andre forældre derude, der har svært ved at indfinde sig i hamsterhjulet. Men for at starte helt fra begyndelse af der hvor det hele blev lidt presset…

I september sidste år, startede jeg på arbejde efter en fuldstændig fantastisk barsel. Jo, der var selvfølgelig hårde dage i mellem, hvor man havde en utilfreds baby, der bestemt ikke havde tænkt sig at sove. Men generelt havde vi det rigtig godt, jeg havde mange veninder på barsel, hvilket betød at jeg tilbragte rigtig meget tid i samvær med andre mødre og jævnaldrene babyer. Da Charlie blev 8 mdr. overtog vi huset i Dragør. Robin overtog barslen imens jeg holdte ferie, og vi havde næsten 2 mdr. sammen hvor vi ordnede hus og nød den sindssyg gode sommer.

Men så blev hverdag. Vi skulle finde en rutine med 2 x fuldtidsjobs, pendling og familieliv. Og nu er det jo sådan er de fleste små børn har det med, at blive ramt af sygdom når de starter op i vuggestue. Det her var ingen undtagelse. Det gjorde heller ikke situationen bedre, at den vuggestue Charlie var startet i, pludselig skulle lukke. Det betød at vi måtte flytte vuggestue efter kun 4 mdr. i den første vuggestue. Det siges at der forskellige bakterier i de forskellige institutioner, og det kan man sagtens bilde os ind, for Charlie har ca. været syg hver 2. uge fra september 2018-maj 2019. Det var alt fra omgangssyge til mellemørebetændelse. I hvert fald så var det sindssyg hårdt, at prøve at få en rutine i hverdagen, for vi blev konstant ramt af sygdom hvilket betød at én af os måtte smide barn-syg-kortet. Hvis Robin havde været hjemme med Charlie sad han og arbejdede om aftenen og omvendt. Jeg behøver vidst ikke engang, at nævne at det var rimelig stressende at skulle være alle steder på én gang. Jeg følte mig utilstrækkelig overfor alt og alle. For det første afleverede jeg min 10 mdr. baby til fremmede mennesker i mange timer om dagen, det skar i mit hjerte. Han var alt for lille til at forstå, at mor og far kom og hentede ham igen. Derudover følte jeg også et kæmpe svigt overfor mit arbejde. Jeg har normalt haft MAX 1-2 sygedage årligt, så at gå fra altid at være der, til pludselig at skulle være væk så mange dage, var ret hårdt for samvittigheden. Og så var der jo også mit og Robins forhold, og vores familie/venner vi skulle være der for. Og for at det ikke skal være løgn, skete der noget udefrakommen på jobbet, som betød et ekstra arbejdspress, som stadigvæk er der 1 år efter. Jeg gik og havde det rigtig skidt med det hele, jeg døjede i en periode også med pletblødninger, som gynækologen mente var stressrelateret. Jeg var ikke stresset, men jeg var presset.

Nu skal det ikke lyde som om, at vi haft det hårdere end alle andre børnefamilier, for det har vi helt sikkert ikke. Jeg synes personligt bare, at det var utrolig svært at falde til i vores nye hverdag. Derfor valgte jeg også at begrænse alt indhold på diverse sociale kanaler, for alt hvad jeg lagde op var med en negativ tone. I ved sådan en rigtig pessimist. Og gider man følge med hos en, der altid er negativ? Nej det gider man altså ikke. Og tro mig, det er slet ikke mig at være sådan. Derfor var det bedst lige at trække stikket. Nu føler jeg, at jeg er et meget bedre sted. Udover en enkelt falsk strubehoste og et mildt tilfælde af hånd-fod-mund syge, har Charlie været rask fra Juni – nu. Jeg er blevet gravid, Charlie trives virkelig godt i vuggestuen og vi har bare fundet en rigtig god rytme i hverdagen.

Så velkommen tilbage til jer “gamle” og velkommen til jer nye, der har lyst til at følge med hos mig :-)

Jeg kommer til at dele meget mere fra min graviditet, da jeg selv synes det er hyggeligt at læse med hos andre. Men lige nu skal jeg have min blog pæn igen, så når alt det praktiske er på plads, vil jeg dele meget mere :-)

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseklapvognen du kan tage med ombord på flyet