Gravid - 1. Trimester

Et navn til lillebror

Drengenavne… Det er altså bare ikke nemt synes jeg! Dengang vi fik at vide at Charlie var en dreng, blev vi ret hurtige enige i at han skulle hedde Charlie. Og skulle han ikke hedde Charlie, skulle han have hedder Christian. Denne gang er anderledes. For det første er vi først gået meget senere igang med, at snakke navne til lillebror, og for det andet er tiden bare ikke den samme som sidst :-) Men hvorfor ikke bare kalde lillebror for Christian? Tja. Det vil Robin ikke, fordi hans bedste ven har kaldt sin søn det. Så vi fortsætter jagten på et navn.

Læs også: Navnet på vores baby

Anyway… Jeg har ikke behov for, at holde et evt. navn hemmeligt. Nogle vælger at gøre det, og det er helt fair :-) Jeg har ladet mig fortælle, at grunden til at nogle ikke deler navnet inden fødslen er at de enten er usikre på navnet, ikke ved om det passer til barnet eller også er de “bange” for at andre nupper navnet til deres barn. Jeg synes det er meget hyggeligt at folk kommer med navneforslag osv. til os. Så længe de ikke taler grimt om navne, som vi rent faktisk godt kan lide. Det er vores barn og vores valg :-)

Vi er i det stadie, at vi faktisk ikke aner hvad lillebror kommer til at hedde. Vi har brainstormet, men vi er ikke enige, og vi kommer heller ikke frem til en beslutning førend han er ude hos os. Dog vil jeg meget gerne dele de navne vi har haft oppe at vende, og hvilke navne det er i toppen.

Navne vi har haft oppe at vende:

Conrad

Calvin

Christian

Frederik

Carl

Carlo

Felix

Hugo

Huxi

Archie

Marley

Viggo

Eddie

Valdemar

Valter

Vincent

Oscar

 

Lige nu har vi to navne, som vi taler mest om

Carlo – Jeg stemmer for Carlo. Robin er ikke helt solgt. Hvis han får Robins kulør synes han godt det kan gå an, men får han morens hvide gener som Charlie, synes han ikke det holder. Jeg synes navnet et vildt sødt, og passer sindssyg godt til Charlie.

Oscar – Faktisk det nyeste navn vi har haft oppe at vende. Det var Robins forslag. Jeg er ikke helt lukket overfor det, men jeg elsker det heller ikke (endnu)

 

Calvin, Marley, Hugo og Viggo er alle navne, som jeg faktisk synes er helt vildt søde, og sagtens kunne finde på at kalde lillebror. Robin er slet ikke enig med mig. Han er mere til Conrad, Carl, Vincent osv. Så hvor vi ender må tiden vise. Vi skal nok finde et navn til lillebror :-)

Hvis i har nogle gode forslag til navne, må i meget gerne sende dem vores vej.

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Kirsrine

    Der er virkelig mange fine navne. Har du tænkt over hvordan de lyder at sige sammen? Jeg tænker jeg personligt kan godt lide navnet Marley men kommer til at rime og lyde sjovt med Charlie. Men det er virkelig fine navne i har fundet jer

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid - 1. Trimester