Efter 6 måneders pause

Fordelingen af de huslige pligter på matriklen

Reklame for LG Electronics

Jeg kunne finde mange andre ting jeg kunne bruge min tid på, end huslige pligter. Men de er der, og de laver desværre ikke sig selv.. Med mindre man altså har en au pair eller andet, til at gøre det. ;-) Det er faktisk lidt sjovt som tingene har ændre sig siden vi har fået et barn og er flyttet i hus. I lejligheden var det mig der stod for det meste mht. tøjvask, indkøb, madlavning osv. Hvor Robin tog sig af alt det andet såsom regninger, små håndværker opgaver osv. Efter vi er flyttet i hus er Robin blevet en kæmpe boss, hvor jeg måske er faldet lidt (meget) af på den. Der er ingen tvivl om, at vores “nye” liv var lidt sværere for mig at vænne mig til end det var for Robin. Måske det også hænger sammen med at jeg dagligt bruger 1 times længere transporttid end Robin, men i hvert fald er han virkelig trådt i karakter efter vi er flyttet. Jeg vil ikke sidde og liste alle vores huslige pligter op, for så bliver det et meget langt og ligegyldigt indlæg. Men jeg vil alligevel give jer et lille indblik i hvordan hverdagen ser ud hos os.

Havearbejde. madlavning, praktiske ting (regninger osv), og større huslige pligter tager Robin sig af 90% af tiden. Derudover er Robin også den primære der aflevere Charlie og handler ind, i og med at han har bilen. Til gengæld HADER han at vaske de store ting op og lægge rent sengetøj på, så det er altid mig der klarer den. Og alt det praktiske omkring hvad Charlie skal bruge af tøj, størrelser osv. er også mit område. Og så er der vasketøjet. Det er mit område, hvilket passer mig ganske fint, så længe jeg ikke skal bruge unødvendig tid på det.

Når det kommer til vasketøj, så er det ikke ligefrem fordi vi vasker mindre tøj efter vi har fået Charlie. Hold nu hvor kan sådan en lille størrelse bruge meget tøj i løbet af en uge. Og det bliver ikke ligefrem mindre når lillebror melder sin ankomst til marts. Tis, opkast og beskidt vuggestuetøj… Ja det høre vidst med til det at få børn. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har stået op for, at skifte sengetøj i løbet af natten, fordi bleen er blevet sat “skævt” på og både dyner og lagen er gennemblødt i tis,  eller endnu værre, opkast. Sidstnævnte er min ultimative værste fjerne. Anyway så er jeg 99% sikker på, at jeg ikke er den eneste, der har stået i den situation.

Som børnefamilie vil jeg våge at påstår, at man er ret afhængig af en tørretumbler – Det er vi i hvert fald. Vi tørretumbler langt fra alt. Men undertøj, sokker, håndklæder, sengetøj og dyner får altid en tur i tørretumbleren, og nogle gange får Charlies vuggestuetøj også en tur. Hvis ikke vi havde en tørretumbler, havde vi vasketøj hængende alle uges dage, og det er ikke fedt – Hverken for indeklimaet eller syns skyld. Nå men, der var både vaskemaskine og tørretumbler da vi flyttede ind i huset sidste sommer, hvilket jo var rigtig fint. Men jeg blev bare aldrig gode venner med dem. Hvis jeg skulle tørretumble en omgang håndkæder skulle jeg først kører et program på 2 timer for efterfølgende at give den 1 time ekstra. Det var ligegyldigt hvilke programmer jeg brugte, om jeg prøvede med færre håndkæder eller noget helt tredje. Derudover skulle jeg tømme maskinen for vand + renset filteret efter hver eneste gang. Kan i forestille jer en fest det har været sidste vinter, hvor vi var igennem 3 x omgangssyge. Lige dér var jeg ekstra træt af at bruge så lang tid på det.

LG DUAL Inventer Heat Pump tørretumbler S0RV708N1W9

Dérfor var jeg ovenud lykkelig, da LG spurgte om jeg kunne tænke mig at samarbejde med dem, mere nøjagtigt at teste og gøre reklame for deres nyeste tørretumbler- og vaskemaskine. Det var et match made in heaven. Jeg har indtil videre vasket 5 maskiner tøj og tørretumblet 3 af dem. Hvor jeg før brugte ca. 3 timer på at tørre én maskine tøj, kan jeg nu tørre tøj på under det halve, og endda på en mere energivenlig måde – For det viste sig at vores gamle tørretumbler kun var energiklasse B, hvor LG DUAL Inverter Heat Pump er en energiklasse A+++. Så her sparre vi både tid og penge, og samtidig den langt mere miljøvenlig end vores gamle tørretumbler.  Og det aller vigtigste for mig er, at der sker en automatisk rengøring af kondensatoren så der opretholdes et højt tørringsniveau, og jeg derfor ikke skal bruge tid på at rengøre filteret og maskinen konstant. Det giver altså en del tidsbesparrelse i sidste ende. Derudover er der en tørringscensor i maskinen, som automatisk går ind og måler fugten i tøjet og derefter selv indstillet tiden. Så her undgår man både overtørring af tøjet, hvilket i sidste ende slider på tøjet, og man undgå at komme ud til fugtig tøj. Det er win win.

Som i måske kan fornemme, havde den mindste i familien, så travlt med at få taget maskinerne i brug, at vi ikke fik taget klistermærkerne af til at starte med :-)

Funktioner

  • Energi- eller tidsbesparelse: Vælg mellem energi- eller tidsbesparelse for at optimere energiforbruget eller tørretiden. Du sparer både tid og penge, mens tørretumbleren med sit lave energiforbrug er mere miljøvenlig!
  • Selvrensende kondensator: den automatiske rengøring af kondensatoren giver en korrekt luftstrøm for at opretholde et højt tørringsniveau. Det er altså vedligeholdelsesfrit.
  • Allergi: Allergiprogrammet eliminerer op til 99,9 procent af levende husstøvmider, der kan forårsage allergi eller åndedrætsbesvær. Forbedre dit hjemmemiljø ved at skabe et allergenfrit miljø! Ideel til sengetøj, tæpper og babytøj.
  • Holdbar tøjpleje: Med DUAL Inverter Heat Pump tørres tøjet ved lav temperatur, udjævner rynker og reducerer krympning af tøjet. Forlæng dit tøjs levetid! Perfekt til dem der virkelig holder af sin garderobe og til dem med delikate tektiler i garderoben.
  • Smarte funktioner: Takket være SmartThinQTM kan du starte, pause og overvåg din tørretumbler, uanset hvor du er. Her henter du bare appen ned på din smartphone, og så kan du overvåge, starte og pause dine maskine, selvom du er ude af huset. Det er altså smart!

Tørretumbleren kan købes her. Vaskemaskinen kan købes her.

Maskinerne får min varmeste anbefaling. Designet er så pænt, teknologien er det nyeste skud på stammen, man sparre tid og penge. Og så er den energibesparrende, hvilket jo er fantastisk for vores dejlige jordklode, som vi gerne skal blive bedre til at passe på.

I kan læse meget mere om produkterne og flere af LGs produkter lige her.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efter 6 måneders pause