Et navn til lillebror

En planlagt graviditet = Tinderboxbaby

Èt af de første spørgsmål jeg har fået i begge mine graviditet var “Var det planlagt?” Egentlig et ret privat spørgsmål, og jeg er helt sikker på at folk ikke spørger for, at være irriterende, men egentlig bare fordi de er skide nysgerrige. Jeg har personligt intet imod spørgsmålet, men pas lige på inden du spørger en bekendt/veninde/familiemedlem, for det er som sagt ret privat, og nogle vil måske gerne holde det for dem selv. Men i hvert fald, så har jeg selv fået det spørgsmål rigtig mange gange. Og her kan jeg kort svare. JA, lillebror var planlagt. Godt nok gik det, igen rigtig stærkt, hvilket man jo på ingen måde kan klage over. Forskellen på denne gang og sidste gang er, at jeg jo egentlig godt vidste at jeg kunne blive gravid hvis ikke vi beskyttede os. Det kom lidt bag på mig første gang ;-)

I hvert fald så startede vi i 2019 med at tale om barn nr. 2. På daværende tidspunt var ingen af os klar. Vi var mentalt bombet. Charlie var startet ny vuggestue, der var konstant sygdom på hjemmefronten, og vi knoklede for at få hverdagen til at hænge sammen. Men som temperaturen steg, dagene blev længere og der var længere tid mellem sygedagene, tog vi igen projektbaby op. Robin ville helst gerne have 3 år i mellem, hvor jeg var mere på 2 1/2 år mellem. Jeg argumenterede også for, at vi jo faktisk ikke anede hvor lang tid der ville gå førend jeg blev gravid. Vi levede langt sundere tidligere, og havde en meget mindre stresset hverdag, så jeg var faktisk helt overbevist om, at det godt kunne tage minimum et par måneder eller længere tid. Da sommeren ramte Danmark blev vi enige om, at vi så småt ikke behøvede at “passe på længere”, og så måtte vi se hvad der skete – Ja, vi er de ansvarlige voksne, der har beskyttet os med en app (den har virket for os i mange år, men jeg vil ikke anbefale det, hvis ikke man er klar på en baby) Anyway.. Jeg holdte ikke som sådan øje med min cyklus, men jeg kunne godt regne ud at jeg sådan ca. 12-14 dage efter første menstrautionsdag kunne blive gravid.  Der skete så det, at vi var på Tinderbox, som åbenbart lå lige i de dage i min cyklus. Og små 2 uger efter Tinderbox stod jeg med en positiv graviditetstest i hånden. Såååå deeet… Det kunne være den perfekte reklame for Tinderbox, eller måske en skræmmekampagne, men det er det altså ikke ;-) haha.

Læs også: Gravid – 1. trimester 

Den positive graviditetstest

Sidst jeg var gravid fandt jeg ud af det 4 dage før min menstruation skulle komme. Jeg drømte jeg stod med en positiv test i hånden, og den var sgu god nok. Denne gang havde jeg hverken nogle drømme eller andre tidligere tegn, såsom voldsom migræne. Jeg vågnede egentlig bare op på dagen for min menstruation og tænkte “Jeg er gravid. Jeg må hellere lige tage en test”. Og igen havde jeg ret. Det var godt nok en utydelig streg, men den var der. I forhold til første gang, hvor jeg var skræmt og glad på samme tid, fik jeg her en følelse af at være fuldendt. Jeg var glad sådan helt nede i maven. Jeg gik ovenpå til Robin, som stadigvæk lå og sov. Han blev selvfølgelig mega glad, og virkede meget stolt over, at han igen kunne levere ;-) Nu hvor testen ikke var knaldpositiv, tog jeg lige et par test mere de kommende dage, og heldigvis blev stregen mere tydeligt. Vi følte og føler og stadigvæk utrolig heldige og priviligeret over, at jeg er blevet så hurtig gravid begge gange. Vi ved at mange kæmper en kamp i mange år, så vi er utrolig taknemmelige.

Det føles efterhånden som længe siden, at jeg stod med den postive test i hånden. Men nu er der ikke mange måneder til, at der kommer enndu en dejlig kærlighedsbaby til verden, og vi glæder os helt vildt til at blive en familie på 4.

Læs også: Et navn til lillebror

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et navn til lillebror