En planlagt graviditet = Tinderboxbaby

Charlies favoritlegetøj 2-3 år

Der er dirkete links til alt legetøjet under de forskellige kategorier nedenfor. 

Ok.. Lov mig, at i ikke tager jer er den grimmeste collage, jeg nogensinde har lavet. Men i disse coronatider, med en 2-årig i huset, er tiden knap – Ja, der var ikke tid til at sidde og pussenusse ;-) Hele pointen med dette indlæg er egentlig bare, at vise jer hvilket legetøj Charlie er rigtig glad for i øjeblikket. Jeg ved at mange af jer andre også kæmper med at underholde de små i disse dage, så måske de skal forkæles med lidt nyt legetøj? Vi har i hvert fald planer om, at købe én enkelt eller to ting til Charlie. Så kan det blive en “storebror”/”lockdown” gave. Det synes jeg alligevel han fortjener.

Bondegård: Han fik en bondegård af min søster i julegave, og den har været et kæmpe hit lige siden. Bemærk, at der er flere små dele til Schleich bondegården.

Schleich dyr: Nok favoritten herhjemme. Han har efterhånden en stor samling, og han kan lege med dyrene i timevis. Nogle gange leger han med dem i bondegården, andre gange bruger han bare en kasse eller hans Bobles som rekvisitter – Kun fantasien sætter grænser

Legekøkken: En klassisker. De findes i alle afskygninger. Vi har det helt almindelige fra IKEA, og det fungerer så fint. Man kan også finde nogle lidt sejere udgaver med køleskab osv. Men er man ikke ude i, at bruge alt for mange penge, fungerer det her helt fint.

Bilracerbane: Dette monstrum har vi stående i stuen. Det er et kæmpe hit! Og det er også det første Charlies venner kaster sig over, når de er her.

Biler: Jeg tror mange børn i 2-års alderen elsker biler. Store som små. Faktisk er Charlie gladest for de små biler i øjeblikket. Mest fordi at de passer til hans garage og bilracerbane.

Dublo: En klassikker. Vi har efterhånden en del dublo. Udover brandbilen er Charlie ret glad for figurerne til dublo. Vi bygger biler, huse osv. Og leger med menneskerne/dyrene.

Modellervoks: Det er altid et sikkert hit, ikke? Husker i at udskifte det gamle modellervoks? Jeg tænker det kan blive ret ulækkert med tiden. Men jeg er også ret sart ;-)

Kaffemaskine: Udover alt legemadden til legekøkkenet, er Charlie blevet rigtig glad for at lave kaffe til os.

Puslespil: Charlie har altid været glad for puslespil. Han laver primært puslespil på 6-12 brikker. De findes heldigvis i alle afskygninger og prisklasser, vælg evt. et med et motiv som dit barn kunne være interesseret i.

Klistermærker: Han kan ikke helt finde ud af, at tage de helt tynde klistermærker af endnu. Men han elsker dem, og synes det er fantastisk at sætte rundt omkring.

Bobles: Det er dyrt, men til gengæld er det altså noget vi bruger dagligt herhjemme. Der bliver bygget forhindringsbaner og leget med dyr og biler på det. Vi er rigtig glade for Myreslugeren, elefanten og krokodillen.

Brio: Vi har været så heldig, at arve en masse Brio fra Charlies fætter og kusine. Det kan der sagtens gå masser af tid med at samle. Han er ret glad for de små figurer man kan tilkøbe, da han sætter dem på togene

Magformers: De findes i flere forskellige former og mærker. De er halvdyre men de er underholdende, og de er specielt gode til stillesiddende leg. Vi havde stor glæde af dem, da vi var ude og flyve.

Bøger: Heldigvis er Charlie nået til et stadie hvor han godt kan lide at “læse” bøger. Det er ikke altid vi kommer igennem en hel bog, men nogle dage er der held. Bogen jeg har linket til kan han bruge rigtig lang tid på selv at kigge i, og så øver han alle orderne. Den er genial! :-)

Bilgarage: En bilgarage er perfekt til de børn, der godt kan lide at lege med biler. Der er rigtig mange timers leg med dem. Vi købte vores på reshopper, så kan ikke finde et link, men den jeg har linket til er godt nok fin, og trælegetøj holder bare lidt bedre i længden.

 

Kom endelig gerne med jeres børns favoritlegetøj. For planen er, at jeg skal bestille lidt her til aften, så vi har underholdning til de kommende uger :-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En planlagt graviditet = Tinderboxbaby