Drop den dårlige samvittighed

In love

 photo Karilove_zps7907281d.jpg

Jeg har aldrig nogensinde troet at jeg skulle kaste min kærlighed på andet end Nike træningstøj. Men det har jeg altså. Jeg er kæmpe fan af Kari Traa’s nye efterårskollektion. Jeg synes farverne er så fantastiske. Selv har jeg blandt andet fået anskaffet mig disse to lækkerrier. Det skal tages i brug i New York. Jeg tror jeg vil løbe en tur i Central Park iført disse lækre farver.

Bukserne kan købes her, og jakken kan købes her.

 

 

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Gabriella Odorico

  Hej Cecilie. Jeg elsker de træningsbukser og de klæder dig rigtig godt! :) Hvordan synes du de er i kvaliteten? Tænker mest om de sådan er gennemsigtige og om de sidder godt ? evt hvordan de er i str ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Gabriella. Jeg elsker dem også. De er så gode og rare at have på :) De er slet ikke gennemsigtige. Jeg bruger 27/34 eller 36 i bukser normalt. Jeg har dem i small. Dog har jeg meget lange ben, så de er lige et par centimeter for korte, men det gør ikke noget. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gabriella Odorico

  Tak :) Jeg synes nemlig at Nike er ret store i str, så det var mere om man kunne regne med at de var noget af det samme :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drop den dårlige samvittighed