Goodbye New York

Klar, parat, start

IMG_2698

Jeg har fået dato til min operation. Jeg har én måned til, at give den gas med træningen. Så det har jeg tænkt mig at gøre :) Jeg starter i dag..

Jeg har besluttet mig for at skrue lidt ned for den tunge styrketræning og i stedet lave flere HIIT øvelser med egen kropsvægt. Jeg tror desværre ikke at min fod på nuværende tidspunkt har godt af for meget belastning, derfor prøver jeg at finde alternativer. Jeg har leget lidt med tanken, om at få en personlig træner, når jeg skal starte genoptræning igen? Kender i nogle gode i Københavnsområdet?

Jeg har et nyt træningsprogram til den næste måned. Jeg glæder mig til at se om det kan give resultater. Programmet og før/efter billeder bliver lagt ud om én måned :)

 

Følg mig på BloglovinInstagram og Facebook

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodbye New York