Rejseguide: Thailand del 1

Holdtræning – ellers tak

IMG_1969

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er den store “holdtræningspige”- Jeg  har faktisk aldrig rigtig brudt mig om det. Jo, jeg har da prøvet både spinning, Thai Bo, Stram op, Bodyfit osv. men jeg bryder mig virkelig ikke om det. Det er slet ikke for, at kritisere nogle af trænerne. For jeg er sikre på, at der en masse dygtige trænere imellem.

Sandheden er nok, at jeg er generet. Jeg bryder mig ikke om, at være så mange samlet når det gælder træning. Jeg føler mig dårligt tilpas. Jeg har kun været på hold, når det har været sammen med nogle veninder. Jeg har aldrig gjort det alene. Det er slet ikke mig.

Hele idéen med en sundere livsstil er, at man skal finde det, der motivere en. Hvis man synes, at body er the shit, så er det det man skal gøre. Personligt kan jeg meget bedre motivere mig selv, til at gå op og tage en kick ass træningen. Så kan man nemlig gøre det præcis når man har lyst. Man ikke afhængig af holdtider. Jeg kan godt forstå, at nogen har angst for, at starte op på styrketræning helt alene. Det havde jeg også selv.

Nogle gange skal man ud over din komfortzone. Man skal gøre noget man ikke føler sig tryg ved. Jeg vil derfor forsøge at starte op på noget Yoga og pilates – også selvom det ikke er min foretrukne træningsform. Jeg vil forsøge at komme afsted til enten yoga eller pilates én gang om ugen. Så må i hellere holde mig op på det ;)

Hvad motivere Jer mest? Holdtræning, styrketræning eller noget helt tredje? :)

Nu vil jeg bruge hele min dag I Herning. Det vil i høre nærmere om snart :)I kan følge med på instagram @cecilie_Lange

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Alberte

    Jeg forstår dig virkelig godt. Jeg kører også helst solo. Jeg tror, det er fordi, jeg er en introvert. Derudover fortrækker jeg at træne hjemme i min stue. Det er tidsbesparende(!) og jeg kan give den fuld gas (med lyde osv. haha) uden at jeg skal bruge energi på folk omkring mig. Men jeg kan mærke, at mange har fordomme om det at træne hjemme. Det er nok primært fordi folk tænker, at det ikke er en “seriøs” workout, men jeg har aldrig været så tonet og stærk, som da jeg droppede fitness medlemskabet og investerede i et par håndvægte og en yogamåtte. Tak for en rigtig god blog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseguide: Thailand del 1