Verdens bedste gulerodskage

Nyheder fra Nike

Jeg har altid været en rigtig Nike pige. Dog har jeg fundet min anden store kærlighed, nemlig Kari Traa. Jeg er vild med deres farverige design. Men derfor synes jeg nu stadigvæk at Nike laver nogle virkelig virkelig lækre ting! Hvad synes om dette sæt? Er det ikke bare lækkert? Selvom jeg har en del træningstøj, synes jeg at mit tøjskab fortjener dette sæt ;)

 

NikeNyh

 

Trøjen kan købes her. Bukserne kan købes her. 

Jeg håber I får en rigtig dejlig dag :-) Husk at deltage i min Giveaway. Vinderes findes nu på mandag!

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Maria

    Det største smil og glæde herfra :) Det er virkelig flot og dejligt at du deler denne proces med os andre!! – og dyb respekt for din ærlighed!!! Jeg ønkser dig al det bedste.. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste gulerodskage