Aftensmad på 7 minutter

Hjælp til tykkere hår

9d8d5bec7af0ee1a54b49553c74bee6e

Billedet er fundet på pinterest


Jeg er desværre en af dem, der fra naturens side ikke født med fyldigt garn! Jeg misunder virkelig de piger, med lækkert fyldigt hår. Jeg har prøvet en milliard forskellige produkter til, at hjælpe mit tynde slaskede garn lidt på vej ;) Jeg har endelig fundet frem til noget mit hår er glad for. Og nej – hvis du fra naturens side har fint/tyndt hår, kommer du aldrig til at få en kæmpe manke (med mindre du anvender extensions) – og sådan er det bare :)

Kosttilskud:

Jeg har haft kæmpe succes med tage pillerne Hair Volume. Selv min frisør siger, at det er som om mit hår blevet kraftigere. De kan købes hos Matas, men jeg har fundet frem til, at de er en del billigere at købe over nettet her.
 photo Skaeligrmbillede 2015-05-21 kl. 16.51.57_zpssfnur7vo.png

Shampo og andre hårprodukter:

Endelig har jeg fundet frem til SHAMPOEN.. De kloge siger, at shampoen gør hårstråene tykkere. Om det er sandt ved jeg ikke. Men min hår er vild med den. Jeg har nu brugt den i ca. 4-5 måneder og det er som, at mit fylder lidt mere i bunden. Jeg glæder mig virkelig til, at se mit hår om 6-8 måneder. Shampoen kan købes her. Derudover bruger jeg også Kevin’s plumping body mass, som sprøjtes i nyvasket hår. Den kan købes her. Husk nu at håret ikke gror over night. Det tager tid førend man kan se resultater.
 photo plump_zps0flpglqf.png

Extensions:

Egentlig synes jeg extensions er forbeholdt duller. Men for at være helt ærlig bruger jeg faktisk clips extentions engang i mellem ;) Det kan være super flot, hvis håret er af ordenligt kvalitet og det ser naturligt ud. Næste gang jeg skal bestille nye, bestiller jeg dem her.

Skærmbillede 2015-05-21 kl. 17.31.22

Hvad med øjenvipperne:

Nu vi snakker hårvækst, så bruger jeg faktisk også m2 lashes eyelash serum. Den er SÅ fantatisk. Du får længere og mørkere øjenvipper. Den holder i ca. 8 mdr, og er alle pengene værd! Kan købes hos her.
 photo 4260180211016_zpslq4a27ku.jpg

Jeg håber, at I kunne bruge mine tips :-)

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Amanda

  Pas på med hårpillerne, har hørt at de kan være fertilitets nedsættende, ihvertfald hos mænd jeg ved ikke om det samme gælder for kvinder men jeg ville ihvertfald lige undersøge det grundigt inden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hmm. øv. Det lyder ikke godt :( Må jeg spørge for du har læst det? Jeg prøvede at google mig frem til det (uden held)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Det var ikke lige disse piller fra New nordik men jeg ville bare være opmærksom på det ved alle hårpille kurer hvis det var mig. Når nu det er hørt før i andre former. Kan ikke lige huske det men hvis du Googler impotens og hårpiller tror jeg det kommer. Det er længe siden så kan ikke præsic huske hvor jeg læste det. :-) men ja vær forsigtig alt unaturligt er skadeligt på den ene eller anden måde…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad på 7 minutter