Morgencardio = Goodbye fat

H&M vs. Nike

Nu har jeg altid været en rigtig Nike pige. Jeg synes virkelig, at Nike formår at lave nogle virkelig lækre items. Desværre betaler man også for brandet. Jeg har længe været lidt “snobbet” hvad angår andre mærker. Heldigvis er jeg begyndt at være meget mere åbent overfor andre muligheder. Jeg har virkelig manglet nye træningshorts, og tænkte egentlig på et par sorte løstsiddende Nike. Tilfældigvis skulle jeg lige et smut forbi H&M for, at købe noget så praktisk som sokker ;-) Og hvad hænger lige foran mig? Et par sorte løstsiddende shorts til 79,95 kr. Et kort øjeblik overvejede jeg om jeg virkelig ville “nøjes” med sådan et par. Men jeg gjorde og jeg fortryder det ikke. Pasformen er virkelig god og jeg kan godt undværer et lille logo i kanten ;-)

H&M shorts kan købes her. Nike shorts kan købes her.

 photo hogmvsnike_zpsklzo0xq0.jpg

Shorts sæsonen er igang piger!!! WUUUHUUU :D

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgencardio = Goodbye fat