Det tjener jeg på at blogge

Jeg er meget mere end en fitnesspige


IMG_3918

Jeg har længe tænkt over min identitet og image. Egentlig synes jeg at det er fedt, at være en den sporty, for det har jeg næsten altid været. Men alligevel føler jeg, at jeg er så meget mere end ”hende der træner meget”. Første gang jeg virkelig blev konfronteret med dette (fra en fremmed) var ude i lufthavnen. En ekspedient spurgte mig om ikke jeg var hende ”der dyrkede meget fitness” Jeg fattede slet ikke hvad hun spurgte om, og min søster måtte til sidst svare for mig, fordi jeg lignede et stort spørgsmålstegn. Det var lidt mærkeligt, at være “hende fitnesspigen”, for jeg føler selv, at jeg er så meget mere end det.

Jeg ved at mange har fordomme om piger, der træner meget. Det der med træning er blevet en dille, det er noget alle gør. Som jeg har skrevet i tidligere indlæg, synes jeg virkelig at denne livsstil har taget overhånd. Det er nærmest normalt at være på diæter og træne flere timer sagligt. Det er jo vanvittigt !!! Jeg vil og kan ikke sammenlignes med disse piger!! Jeg træner, jeg går op i sund kost, jeg tager fitnessselfies og billeder af min morgenmad. Men jeg elsker også at sidde på café med veninderne, tage en girls night out med masser af alkohol, spise klam natmad på vej hjem fra byen, shoppe lækkert tøj og bare fede den på sofaen. Derfor synes jeg stadigvæk det er fedt at være hende den sporty, og hende der kan motivere og inspirere andre. Men jeg vil også rigtig gerne have, at I får et reelt indlæg I hvem jeg er. Jeg er godt klar over, at jeg langt fra er verdens mest personlige blogger. Der er mange ting, som jeg gerne vil holde for mig selv, såsom min kæreste og familie. Men derfor kan jeg helt sikkert blive bedre og mere personlig på andre områder. Jeg er også godt klar over at 95 % af mine indlæg omhandler træning og sund kost. Det er derfor logisk, at jeg bliver identificeret som hende “fitnesspigen”

Jeg synes
egentlig lige, at jeg ville dele lidt sjove facts om mig, der ikke omhandler sundhed….

 • Jeg griner for det meste uden lyd…. Det er så mærkeligt, men lyden gider bare ikke ud !?
 • Jeg har et dovent øje – Det er mega irriterende på billeder. Haha
 • Jeg led af hjemve som yngre – INGEN bedre end mor og far !
 • Jeg lignede virkelig noget der var løgn i 12-13 års alderen. Høj, ranglet, briller, bleg, leverpostejsfarvet hår og virkelig genert. Ved ikke engang om jeg tør vise jer et billede ???? HAHA
 • Når jeg bliver fuld bliver jeg virkelig festlig. Så får den hele armen
 • Jeg elsker at der er styr på hjemmet – og alligevel er jeg et rodehoved ?!

 

Skærmbillede 2015-06-05 kl. 08.03.52

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Det er viktig å huske på for alle som har blogg – bloggen viser kun et lite billede av hvem man er, og ikke hele personen :-) Veldig fint innlegg! God helg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Cecilie
  Beklager, hvis du har svaret på det her før – men hvor er dine gør tights fra? Synes de er så seje!

  /Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det tjener jeg på at blogge