Jeg er meget mere end en fitnesspige

Søndagshygge

Skærmbillede 2015-06-07 kl. 18.25.03

Billedet er taget fra gårdagens aftensmad. Se med på instagram @cecilie_lange

Ihh hvor jeg elsker søndage. Min søsndag startede med en stille og rolig løbetur ned til Amagerstrand, jeg havde hverken kilometertæller eller pulsur med mig. Det var bare i mit helt eget tempo med høj musik, SKØNT :) Efterfølgende cyklede jeg ned til Føtex og hentede min pakke fra ASOS – Tro det eller ej, jeg har faktisk slet ikke købt træningstøj i denne omgang ;)

Efftermiddagen er blevet brugt sammen med nogle skønne piger, nemlig Mette, Anna og Johna. Vi var hjemme hos Mette på Nørrebro, hvor vi snackede og tøsehyggede. Anna og jeg var endda en tur i poolen (Jeg tror Anna synes det var en lille smule koldt;) )

Nu sidder jeg med benene smækket op online shopper – intet bedre! Jeg er helt vild med nedenstående træningstøj – Selvom jeg har meget træningstøj kan jeg redegøre for, at jeg MÅ eje det hele ;) Forresten så er der 20 % på alt Kari Traa hos www.bybutterfly.dk resten af søndagen hvis I bruger koden “bybutterflySS15”

Kari Traa Trøje her. 2XU Mid-rise her. Nike top her. Nike shorts her. Nike Flyknit Lunar her. Adidas sports bh her. Aimn tights her

Collage1

 

Jeg håber at I får en rigtig dejlig aften. Glæd Jer til en virkelig lækker opskrift på pulled chicken burger i morgen :-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er meget mere end en fitnesspige