I dag er det 1 år siden.....

Hello from Paradise

Så lykkedes det ENDELIG, at finde noget wifi som fungerer sådan nogenlunde! Og så alligevel ikke, for jeg kan desværre ikke uploade billeder – Dem må i have til gode.

De sidste 14 dage har stået på en masse gode oplevelser. Jer der følger med på snapchat og instagram, har måske en idé om hvad jeg har fået dagene til at gå med. Vi har været i Singapore, Bali, Lembongan, Gili og nu på Lombok. Jeg er virkelig positiv overrasket over Lombok. Der er lange hvide sandstrande og meget få turister – Jeg ville ønske vi havde booket lidt flere dage her.  (der kommer en rejseguide, når jeg er hjemme i DK igen). Vi har oplevet så meget, at mit hoved næsten ikke kan rumme det. Derfor glæder jeg mig virkelig til, at komme tilbage til Singapore i morgen og få fordøjet alle oplevelserne. Det har været en lidt anderledes ferie, da vores formål med ferien var dykning og oplevelser fremfor solbadning – Selvfølgelig har vi slappet af på stranden, men slet ikke det der fra morgen til aften ræs :-)

I dag har vi prøvet kræfter med surfbrættet for første gang. Vi havde lejet en privatinstruktør til os hver, så vi fik mest muligt ud af vores 3 timer i vandet. Min kæreste var sikker på, at han var den første der kom op og stå. Guess what… Vi kom begge op på andet forsøg! Derefter kørte det bare derud af, vi tog den ene bølge efter den anden (vi var faktisk rimelig gode, hvis vi selv skal sige det)

Nu vil jeg smutte i seng – Vi flyver mod Singapore i morgen formiddag, hvor den sidste 1 1/2 dag, skal gå med solbadning og shopping på Marina Bay Sands.

Følg med med snapcha: cillelange og instagram @cecilie_lange for flere opdatereinger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er det 1 år siden.....