Rejseguide til Singapore

Sådan holder sommerkuløren længe endnu

blegbrun

14 dage i solen med den rigtige forberedelse og MASSER af solcreme!

Efter en uge sydpå, føler man sig lækkerbrun og allerede dagen efter man er kommet hjem begynder man at skalle og mister farven… Har I også prøvet det? Jeg har prøvet det et hav af gange, men de seneste år jeg blevet en del klogere på mig selv om min hud. Egentlig skulle dette indlæg nok være udgivet inden sommeren startede, da huden kræver den rigtig forberedelse til solen. Men så må i skrive det bag øret til næste gang ;)

De sidste fire gange jeg har været på ferie, har min solbrune kulør helt i evigheder. Jeg er sikker på, at det er en kombination af den rigtige forberedelse og en masse fugtighedscreme de efterfølgende måneder. Vigtigst af alt… Lad vær med at blive solbrændt! – Man behøver ikke ligge og stege i 8 timer, den første dag man lander – man skal nok blive brun alligevel

 

Forebyggelse:

Solpiller – Jeg har de seneste år taget Imedeen tan optimizer, som forbereder huden på solen. De skal tages én måned før, samt hver dag på ferien. De kan købes her.

Bodyscrub – Brug en god bodyscrub dagen inden afrejse. Det fjerner alle de døde hudseller og gør huden klar til solen.

 

Mens du er i solen:

Solcreme med høj faktor – Jeg har min egen filosofi, jo længere du er om at få farven desto længere holder den. Brug derfor en solcreme med høj faktor. Selv bruger jeg altid faktor 50  den første uge, og faktor 30 den efterfølgende. JO, man kan altså godt blive brun med faktor 50! Drop sololien og brug en rigtig god solcreme i stedet! Denne her fra Ole Henriksen er virkelig godt (selvom den er lidt dyr) Ellers er jeg rigtig glad for Vichy’s solcreme. Den kan fås hos apoteket.

 

Aftersun – Husk aftersun HVER aften når du er på ferie

 

Efter:

Fygtighedcreme – Smør dig ind hver morgen OG hver aften, så sikrer man at huden får en masse fugt, så man ikke bliver tør og skaller.

Selvbruner – Desværre må vi indse, at de fleste af os bliver rimelig blege efter et par måneder. Heldigvis er der lavet rigtig mange gode solbrunere, som man ikke bliver orange af. Jeg har været rigtig glad for Nordic Tan, som giver et rigtig fint resultat.

Spraytan – Jeg kender rigtig mange, der aldrig har prøvet at få spraytan, fordi de simpelthen er bange for resultatet. Jeg har været rigtig glad for mit, de gange jeg har prøvet det. Jeg har fået min spraytan hos Tanning Danmark.

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Camilla

    Yay! Folk roser altid min tan og spørger hvordan i alverden den kan holde så længe.. Det er fordi jeg bruger rigtig meget solcreme!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejseguide til Singapore