Chicken sweet chili

Madplan, indkøbsliste og træningsplan uge 47

Skærmbillede 2015-11-16 kl. 19.54.37

Jeg glemte da helt at vise Jer min madplan for denne uge. Når jeg nu alligevel var i gang, tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne dele min indkøbsliste og træningsplan. Jeg arbejder stadigvæk på, at få en masse nye opskrifter lagt op. Det er dog en smule tidskrævende, så der kommer lidt ad gangen. I kan se alle mine ”aftensmad” opskrifter her :-)

 

Madplan:

Mandag: Grønsags”pasta” med kødsovs

Tirsdag: Omelet med spinat og peberfrugt

Onsdag:  Marineret kylling med bønner og  guagamoule

Torsdag: Spiser ude

Fredag: Bøf med bønenfritter og bagte sweet potato med fyld

Lørdag: Julefrokost

Søndag: Hjemmelavet pizza

 

Indkøb: 

OBS. Der er taget højde for, at man i forvejen standard vare som løg, hvidlæg og diverse krydderier i hjemmet. Alt dette kan handles for under 500 kroner, såfremt man vælger at handle de lidt ”billigere” steder såsom Rema 1000, Netto osv. Her er deres økologiske varer heller ikke specielt dyre.  Det eneste der egentlig trækker op er bøfferne – Jeg foretrækker at købe dem hos slagteren, men man kan sagtens finde billigere alternativer hos Føtex.

 • 2 Squash
 • 1 pose gulerødder
 • 400-500 g hakket oksekød
 • 1-2 dåser hakket tomater
 • Økologiske æg
 • 1 post frisk spinat
 • 1 peberfrugt
 • 2 poser frosne bønner
 • 300-400 g. Kyllingefilet
 • 1 avocado
 • 2 store sweet potato
 • 2 bøffer
 • 1 stort rødløg
 • 1 lille pakke hytteost
 • 2 pakker pizzadej
 • 1 post mozerella
 • 1 pakke skinke
 • 1 pakke pepperoni
 • 1 pakke pizzasauce

 

Og nu til ugens træning..

Jeg har ikke helt besluttet mig for specifikke øvelser endnu. Men jeg regner med at dele mine daglige træninger med jer herinde og på instagram @cecilie_lange

Mandag: Bentræning

Tirsdag: Løbetræning + Mave

Onsdag:  HIIT træning med fokus på overkrop

Torsdag: Hviledag

Fredag: Glute + Mave

Lørdag: Løbetræning

Søndag: Hviledag

 

Kig ind forbi bloggen i morgen, her vil jeg dele mit bentræningsprogram fra i dag. Jeg kan love jer for det gør naller!

God aften :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chicken sweet chili