Perfekte forårssneakers

8 års kærlighed, ny bil og en tur til Hamborg

Godmorgen.

Jeg håber I har haft en dejlig weekend. Min weekend startede allerede fredag kl. 15, hvor min kæreste havde hentet vores nye flotte bil. Hvad gør man når man har fået ny bil med 190 hk? Man kører da en tur til Tyskland, så man kan ræse lidt på den Tyske autobahn ;-)

Vi havde booket os ind på hotellet Sofitel Alter Wall, som var et rigtig flot og nymoderne hotel i midten af Hamborg. Det skal lige siges, at Chanel ligger LIGE overfor hotellet. Ret tarveligt ;-) Egentlig havde jeg booket det, fordi deres spa så virkelig lækker ud. Det viste sig, at være et godt valg, da det tissede ned, så vejret var desværre ikke til den vilde sightseeing. Det var faktisk ikke kun “bilens” skyld, at vi tog en lille getaway. Egentlig var det fordi, vi skulle fejre vores 8 års dag. 8 ÅR !!! Det er sgu lidt vanvittigt, og ved I hvad? Jeg er (stadigvæk) pisse lykkelig og forelsket :-) Vi brugte hele weekenden på at spise lækker mad, hygge på hotellet og gå rundt i Hamborgs gader. Det er altid dejligt, at komme lidt væk hjemmefra, og når vi i år, desværre ikke kunne tage vores årlige vinterferie, måtte vi “nøjes” med en lille getaway :-)

I morgen går jeg igang med et lille eksperiment. Så kig ind forbi bloggen senere i dag, hvor jeg fortæller lidt om det jeg skal i gang med.

Rigtig god mandag!

Skærmbillede 2016-03-07 kl. 08.53.03

Affiliate: Badedragten er købt på asos.com 

cecilielange_signatur

3 kommentarer

 • Mette Lyngholm

  Hvor lyder det hyggeligt smukke. Og sikke en lækker badedragt. Du ser hot ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Tak smukke :) Jeg håber du har det dejligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har du et direkte link til din badedragt? :) Super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekte forårssneakers