8 års kærlighed, ny bil og en tur til Hamborg

Klar, parat… JUICEKUR!

Godaften :-)

Som lovet, vil jeg fortælle Jer lidt om hvad der skal ske de næste par dage. Som overskriften lyder, handler det om juicekur. Jeg hader ordet KUR, så lad os kalde det udrensning i stedet. Det er ingen hemmelighed, at jeg aldrig har været fortaler for nogle som helt kurer. Jeg går simpelthen ikke ind for det. Jeg har også været meget skeptisk overfor den såkaldte “juicekur”. Egentlig tror jeg på, at man ved hjælp af sund kost og rigeligt med vand kan rense kroppen. Men jeg er sgu stadigvæk lidt nysgerrig. Da jeg var til et event hos Magasin, i forbindelse med “Magasin Health Week” i forrige uge, blev vi blandt andet præsenteret for Joe & The Juice nye “Cleanse”. Hvis man havde lyst, kunne man få lov til at prøve denne “juicekur” (Så Ja, juicen er modtaget som gave). Jeg har nu gennemtænkt det hele, og er kommet frem til at jeg gerne vil give den et forsøg. Heldigvis er én af mine kollegaer også hoppet med på vognen, så er det lidt nemmere.

Herinde på bloggen vil jeg dagligt lave en opfølgning på hvordan det går, og hvordan min krop reagere på det. Jeg kommer til, at være 120 % ærlig. Hvis jeg ikke bryder mig om det, får i det skam at vide. Jeg håber virkelig at jeg har rygrad nok til at holde den. Dog har jeg besluttet mig for, at stoppe udrensning hvis jeg bliver decideret dårlig af den. Jeg er godt klar over, at jeg helt sikkert kommer til at føle mig træt og uoplagt, men det skal ikke gå ud over mit arbejde! Det skal lige siges, at jeg ikke gør det for at tabe mig. Jeg gør det fordi jeg gerne vil mærke det på egen krop, og drage mine egne erfaringer.

Jeg kommer til at kører den tirsdag, onsdag og torsdag, og vil efterfølgende en Q&A hvis I har nogle spørgsmål. OG OG OG. Hvis I kigger ind forbi bloggen i morgen, vil der være en virkelig lækker konkurrence! Måske det er noget med juice ;-)

12834622_10153968213308497_1130149900_n

Wish me luck ;-)

OBS. Som nævnt tidligere i indlægget, er juicekuren modtaget som gave.

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 års kærlighed, ny bil og en tur til Hamborg