Detox dag 1

Sådan gik min detox

(Sponsorert indhold)

Godaften.

Så nåede jeg endelig til 3. og sidste dag på lille eksperiment. Til jer, der ikke har fulgt med, så har jeg været på en 3-dages juicekur, læs mere om det her.

Måske er nogle af Jer nysgerrige på om jeg har klaret den, eller om jeg er faldet i? Når jeg sætter mig for noget , så gør jeg det. Derfor har jeg overholdt min juicekur, hvilket jeg faktisk er lidt stolt over, da jeg normalt spiser en del i løbet af en dag.

Jeg har på intet tidspunkt været sådan rigtig sulten. Jeg har selvfølgelig kunne mærke, at mit energiniveau ikke har været ligeså højt som det plejer, men jeg har kunne arbejde og fungere rimelig normalt. Jeg har hverken haft hovedpine eller følt mig rigtig skidt til pas.  Alle juice (på nær én) har været virkelig lækre og velsmagende, og det har fungeret super godt med at hente dem hver morgen inden arbejde.

 

Men hvad har jeg så fået ud af det?

Jeg var fra start rigtig skeptisk over diverse juicekurer osv. Derfor synes jeg, at det har været rigtig spændende selv, at prøve og mærke det på min egen krop. Jeg har lært at mærke efter hvornår jeg virkelig er rigtig sulten, og hvornår min hjerne siger jeg er sulten. Nogle af Jer, vil måske gerne vide om jeg har tabt mig. Ærligt så ved jeg det ikke. For jeg ejer ikke en vægt. Men jeg kan se og mærke på min mave at den er helt flad, ikke det mindste oppustet. Det har virkelig været rart, ikke at føle sig oppustet i tre dage. Men det kommer vel igen, når jeg starter med at spise ;-)

 

Vil jeg anbefale andre at tage en juicekur?

Både ja og nej. Hvis du har en sund livsstil, får dit daglige grønt og dyrker masser af motion, så mener jeg ikke det er nødvendigt at tage en detox. Hvis man derimod har rigtig svært ved at komme igang med en sundere livsstil eller har man levet rigtig usundt i en længere periode, kan det være en god kickstarter. Denne juicekur har været rigtig nem at holde, og jeg har faktisk ikke engang lyst til, at gå i krig med fredagsslikken i morgen.

 

Er det så pengene værd?

Igen. Hvis man har behov for et ordentlig spark bagi, så er det helt bestemt pengene værd. Dog skal man huske på, at en 3-dages juicekur ikke giver et varigt vægttab. Så det nytter ikke noget, at falde tilbage i den gamle dårlige stime efter.Men lever du sundt, spiser varieret, drikker en masse vand og får rørt dig, så mener jeg ikke at en juicekur er nødvendig. Men når det er sagt, har jeg været så kæmpe ros til Joe & The Juice ved Gammel Mønt. Jeg har fået fantastisk service og lækre velsmagende juice.

 

Husk at deltage i konkurrencen om én 3-dages juicekur fra Joe & The Juice her. Jeg vinder vinderen på søndag.

God aften :-)

Skærmbillede 2016-03-10 kl. 21.00.48

Juicekuren er sponsoret

 

 

cecilielange_signatur

1 kommentar

  • Kim

    Det lyder virkeligt spændende – og hvor er du altså bare smuk:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detox dag 1