Test af de nye 2xu tights + rabatkode

Hjælp! Hvor skal jeg rejse hen?

IMG_4932

Sommeren nærmer sig, og jeg er lidt i panik. For jeg har ingen planer! Jeg skal (desværre) arbejde det meste af sommeren, men har en enkelt uges ferie i august. Jeg skal nemlig gemme min ferie til decemeber/januar, hvor jeg har en længere ferie til gode ;-)

Min kæreste og jeg har derfor planer om én uges ferie i Europa. Vi ønsker egentlig bare én uge med sol, strand og evt. lidt dykning og/eller surfing (men dette er ikke et must). Vi har haft flere destinationer op at vende. Blandt andet Zakynthos, Korfu, Sardinen, Sicilien eller Portugal.

Har I nogle idéer til hvor vi skal rejse hen? I må meget gerne smide en kommentar eller mail, hvis I har! :-)

God aften

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Julie Blond

  Kan varmt anbefale Zakynthos til en uges ferie. En virkelig hyggelig lille ø som endnu ikke er alt for turistet (jeg var der for knap 2 år siden). Der er både plads til afslapning og kulturelle seværdigheder på øen. Vi lejede en bil i et par dage (man kan se øen på én dag så lille er den ;-)), hvor vi besøgte en lille landsby, hvor vi købte lokale produkter, så Shipwreck-beach (nok det øen er kendt for), badede ved smukke strande hvor vi også snorklede og om aftenen kørte vi til vestsiden og så den smukkeste solnedgang. Derudover er øen kendt for sine havskildpadder, som udklækkes på øens strande blandt andet ved Kalamaki, hvor vores hotel lå :-) Vi så endda en lille baby-skildpadde blive udklækket – en speciel og fantastisk oplevelse! Og så er græsk mad altid godt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Wauw. Det lyder fantastisk. Den er solgt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af de nye 2xu tights + rabatkode