Dubai Desert

Workout Wanties

Skærmbillede 2016-05-01 kl. 07.52.23

1.Kari Traa Hoodie her  2.Nike sports-bh her  3.Adidas boost løbesko her   4.Garmin løbeur her  5.2xu tights her  6.NY Yankees cap her   7. Nike oversize t-shirt her.  8. Nike trainers her. (Indeholder affiliate links) 

Jeg ville elske at eje dette lækre sæt træningstøj. Jeg elsker at mikse forskellige brands og farver. Nogle gange elsker jeg at der er knald på farverne, mens jeg andre gange ønsker et lidt mere neutralt look som dette. Når jeg har solgt ud i noget af mit gamle træningstøj, bliver jeg simpelthen nødt til at investere i flere af disse items (hvis jeg var rig havde jeg købt det hele). Hvilke items kan I bedst lide? :-)

Jeg er forresten hjemvandt fra det varme Dubai. Så jeg er i fuld gang med at forberede en masse indlæg til Jer. Der kommer selvfølgelig også snart flere træningsvideoer og programmer op. Jeg glæder mig til, at dele mange flere træningsrelaterede indlæg med Jer.

Nu vil jeg gå ud og bage boller og nyde søndagen!

Rigtig god weekend :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai Desert