Spørg mig om alt!

Dengang jeg blev student i 2009

Skærmbillede 2016-06-18 kl. 15.26.01Beklager den dårlige kvalitet, men dengang var kameraerne ikke så fancy ;-) Sponsoreret indhold//

Det er slet ikke til, at forstå at der allerede er gået syv år siden jeg blev student. Jeg føler det som var det i går ;-) Jeg havde den fedeste tid på HHX, med masser af sjov og ballade. Jeg gik oftest i byen 2-3 gange om ugen, tog direkte i skole efter torsdagsbyturene, og havde ingen bekymringer. I 2.g fandt jeg min store kærlighed (og ja, vi er stadigvæk sammen). Så jeg kan vidst konkludere, at jeg havde nogle fantastiske år på HHX ;-)

student

Læs 15 facts om mine teeanageår her. 

For at vende tilbage til studentertiden, så husker jeg den som værende virkelig sjov. Den stod på masser af alkohol og fester. Selv holdte jeg en stor fest for familie og venner. Dengang ønskede jeg mig generelt smykker, da jeg vidste at det var noget, som holdt i mange år. Rigtig nok har jeg den dag i dag, stadigvæk gavn af mine studentergaver.

Står du og skal til en studenterfest, bachelor, kanditatfest eller andet har jeg den perfekte gaveidé. Jeg er sikker på, at rigtig mange ville blive glade for et Daniel Wellington ur. De er klassiske, stilsikre og kan bæres af de fleste (Selv min mor og far ejer et). Derudover synes jeg prisen på dem er rigtig fornuftig. De kan købes hos en del forhandlere (bla. Magasin) eller online her.

Dw

 

Nu vil jeg smutte til familiemiddag.

God weekend :-)

 

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørg mig om alt!