Dengang jeg blev student i 2009

Sommeren vender tilbage – Husk at beskytte dig

Skærmbillede 2016-06-19 kl. 20.24.17

Affilate link: Badedragt her.

Der er mange ting i livet, man kan beskytte sig for. Dette indlæg skal omhandle noget så uskyldigt som solcreme. Nu har jeg hørt rygter, om at sommeren skulle vender tilbage senere på ugen, så er det altså frem med solcremen venner :-)  Jeg er kæmpe fortaler for, at man beskytter sin hud i solen. Som nævnt tidligere, har jeg desværre ikke altid passet lige godt på min hud. Den dag i dag, er jeg ekstra påpasselig og er rigtig god til, at forberede min hud på solens stråler.

Allerede én måned inden jeg skal solbade, starter min forberedelse. Jeg har de seneste tre år taget Imedeen’s tan optimizer, som hjælper med at forberede huden indenfra. Derudover er jeg storforbruger af solcreme. Alt efter hvor i verden jeg befinder mig, tilpasser jeg faktoren derefter. Og jo, man kan sagtens blive brun med faktor 50, og så holder kuløren altså længere – Se bare her.

Skærmbillede 2016-06-20 kl. 18.50.07

Affiliate links: Imedeen Tan Optimizer her. P20 solcreme her. Ilse Jacobsen solcreme her. Vichy solcreme her. Vichy aftersun her. Ilse Jacobsen aftersun her.

Jeg har i løbet af de sidste par uger, været til events med både p20 og Ilse Jacobsen. Begge havde fokus på solcreme, hvilket jeg synes var super fedt. P20 fungere super godt til udendørs aktiviteter som f.eks. løb. Det er en solcreme jeg selv bruger når jeg dykker. Den er nemlig vandfast, og så holder den i op til 10 timer, hvilket er helt perfekt når man er ude på en dykkerbåd (så er der altså hverken tid eller plads til, at stå og fumle med solcreme). Ilse Jacobsen har udviklet den lækreste solcreme, som har taget mig med storm. Den er så fantastisk lækker. Den bliver et hit til mine sommerferier :-) Derudover har jeg også testet solcreme fra Netto, Piz Buin, Biotherm, Avenue, Derma, Matas, Vichy, Änglamark og La Roche. Jeg synes er Netto’s solcreme er ret lækker taget prisen i betrækning, den koster kun mellem 60-80 kr. Hvilket er en virkelig god pris. Så ønsker man ikke at bruge en formue på solcreme er Netto’s solcreme vejen frem (Den er svanemærket og alt det der!) Dog synes jeg at solcreme er en smags sag. Det afhænger blandt andet af hvilken hudtype man har. Jeg kan personligt bedst lide spray, da jeg føler at det fordeler sig bedre over hele kroppen. Min kæreste derimod kan bedst lide lotion. Prøv Jer frem og find Jeres favorit :-)

Skærmbillede 2016-06-20 kl. 18.16.19

Billedet er lånt af Netto 

OBS. Ilse Jacobsen, Netto og P20 er testet i samarbejde med PR Bureauer.

cecilielange_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang jeg blev student i 2009