Løn, weekend og dårligt vejr....

Sådan bliver du snydt på Instagram

Skærmbillede 2016-07-03 kl. 15.27.11

Dette billede har taget mig ca. 1 min. at redigere via en app. Som I nok kan se, er jeg en del slankere på billedet til højre. Jeg skriver egentlig dette indlæg, da jeg gerne vil synliggøre hvor nemt, det er at blive “snydt” på instagram. Husk at I kun ser en en brøkdel af folks liv, og langt de fleste inklusiv mig selv, kun deler de gode stunder. Dog vil jeg pointere at jeg ikke selv anvender denne app. 

 

Vi bliver spammet med billeder af flotte, slanke kvinder på diverse sociale medier. Nogle gange kan det være svært at lade være med at spejle sig i disse kvinder, det har jeg i hvert fald selv oplevet. Jeg har flere gange taget mig selv i, at have et helt forvrænget billede af kvindekroppen, og det er jeg sikker på skyldes de sociale medier. Jeg kan ikke pudse glorien, for jeg poster selv billeder i bikini og sportsbh, og viser mine synlige mavemuskler. Når jeg tager et billede til instagram, tager jeg mellem 8-15 billeder, hvor der kun er et par stykker af dem, jeg mener er instagramvenlige. Sådan tror jeg egentlig at de fleste instagrammere gør, og det kan jeg egentlig heller ikke se noget problem med. Problemet er når folk begynder at redigere sig selv tyndere. Det lyder måske helt åndsvagt, men der findes faktisk en app, hvor man i løbet af 2 min. kan redigere gøre sig selv slankere, få større læber og markeret kindben…. Langt ude, ikke? Der er ikke noget, at sige til at nutidens unge piger bliver skøre i bolden, og får et helt forvringet billede af kvindekroppen.

Piger… Husk at pas på Jer selv <3

 

8 kommentarer

 • Pernille

  Hvad er det for en såkaldt app du omtaler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • cecilielange

   Hej Pernille. Jeg ønsker ikke at udtale mig, om navnet på app’en, da mit budskab så vil falde helt til jorden. Hvis jeg nævner app’en, tror jeg desværre at flere vil benytte sig af det. Jeg håber du forstår :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  FEDT budskab -og virkelig stof til eftertanke ;) :)

  Bliver også liiiige nød til at høre hvor din bikini er fra ? ;)

  stort smil herfra :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kayla

  Hvilken app? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Rigtig godt indlæg 💪
  Meen det jo præcis det samme på mange fb brugere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det kan jeg selvfølgelig godt se – tak for svaret ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løn, weekend og dårligt vejr....