Lækre træningsnyheder

Jeg skal holde nytår på den anden side af jorden

p1000250

Så blev det fredag igen igen. Jeg går en dejlig weekend i møde med masser af planer. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan tiden kan gå så stærkt. Jeg formår altid at have en masse intentioner om hvad jeg skal nå i løbet af en uge, og lige pludselig er den gået inden man får set sig om.

Jeg ved godt, at jeg liiige er kommet hjem fra ferie. Men jeg har helt glemt, at fortælle jer om den ferie jeg skal på til vinter. Det er en ferie, jeg glæder mig utrolig meget til. Faktisk har den været på tegnebrættet i 2 år, men grundet andre planlagte ferier, for lidt ferie og et manglende pengetræ, har ferien kunne ikke realiseres før nu. Egentlig skulle vi først have rejst i slutningen af februar-starten af marts, da både vejret og dykningen er bedre i disse måneder. Desværre har jeg lige et HD speciale i vejen, så vi må nøjes med at rejse over nytår i stedet. Derfor skal jeg nytår mere end 10.000 km væk fra venner og familie. Men hallo… Jeg skal holde nytår på en bounty ø på FILIPPINERNE. Hvor lækkert er det lige?!! ;-) Hold nu fast hvor jeg glæder mig. Jeg glæder mig helt ud til fingrespidserne, og får total sommerfugle i maven når jeg tænker på det. Min kæreste og jeg rejser 1. juledag, og så er vi ellers væk i hele 21 dage! Jeg håber virkelig, at vejret er med os – mine fingre og tæer er krydset fra nu og til juleaften! :-)

Jeg vil skrive meget mere om planlægningen af rejsen til Filippinerne når tiden nærmer sig. Indtil da, vil jeg ønske Jer allesammen en rigtig dejlig weekend.

P.s. Hvis I undre Jer over hvordan jeg har råd til “alle” de rejser, kan I læse dette indlæg :-)

 

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre træningsnyheder