Back on track - Madplan for uge 40

Lækre træningsnyheder

P1000651

Hoodie her. Singlet her. Tights her.

 

Jeg elsker at der hele tiden, bliver lavet så meget flot træningstøj. Jeg er en kæmpe sucker for træningstøj, og elsker at mixe og matche de forskellige brands på kryds og tværs. Nu er jeg så heldig, at jeg er ambassadør for Bybutterfly.dk , hvilket betyder at jeg får lov til at teste de nyeste Kari Traa styles hver sæson. Jeg klager bestemt ikke! :-) Men jeg kan altså også godt lide, selv at købe mit træningstøj. Når man træner meget, må man også gerne købe meget træningstøj PUNKTUM.

Jeg ville elske at hoppe i dette sæt – Er det ikke bare lækkert? :-) Jeg har længe sukket efter Nike Power Speed Tights, men jeg skal lige tage mig sammen til at bruge 1100 kr. på dem. Er der nogle af Jer, der har dem? Hvis ja, er de pengene værd? :-) Der er direkte links til alle items under billedet.

Skærmbillede 2016-10-03 kl. 19.34.19

Affiliate links: Kari Traa løbejakke her. Adidas træningstaske her. Adidas løbesko her. Kari Traa headband her. Nike tights her. Nike sports-bh her. H&M tee her.

 

Nu vil smide min feberramte krop på sofaen, og håbe på at jeg er frisk til at tage på arbejde i morgen!

God aften :-)

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back on track - Madplan for uge 40