Hårdt arbejde betaler sig!

Amsterdam med Hunkemöller

skaermbillede-2016-12-18-kl-07-59-25

Indeholder affiliate links: Hvid hoodie her. Fleece tights her. Sutsko her. Grå hoodie her. Ternet bukser her. Sokker her.

 

Og det var så den weekend… Jeg har virkelig nydt min første friweekend i laaaang tid. Selvom den har stået på diverse familiearrangementer hele weekenden, har det været dejligt ikke at skulle tænke på arbejde og eksamen. Desværre har jeg ikke haft det super godt, men det hænger vel sammen med at kroppen virkelig har brug for ro og afslapning efter et par hårde måneder.

Som nogle har jer måske ved, var jeg et lille smut i Amsterdam tidligere op ugen. Jeg var blevet inviteret af Hunkemöller i forbindelse med et juleevent for alle deres ambassadører, og det kunne jeg altså ikke takke nej til, også selvom jeg kun kunne blive i et par timer :-) Vi blev kørt til et virkelig hyggeligt boutique hotel 30 min fra lufthavnen. Vi skulle skyde julebilleder i deres “cozy” kollektion, som jeg er helt vild med, den er simpelthen så hyggelig! Jeg har endnu ikke fået alle billeder, men jeg glæder mig til at viser jer dem. I kan næsten fornemme stemningen på billedet ovenfor? Jeg synes at Hunkemöllers nattøjs kollektion er genial til juledagene på sofaen. Nu skal jeg “desværre” ikke være hjemme i juledagene selv, men hvis jeg skulle havde det været i outfittet nedenfor.

hunkecozy

Hoodie  her. Varmedunk her. Sokker her. Bukser her. T-shirt her. Shorts her. Sovemaske her.

Hvis ikke I kender til Hunkemöller’s sortiment, er det ved at være på tide! De har SÅ mange fine ting – Jeg er solgt!  Faktisk så solgt, at jeg har besluttet mig for, at smutte forbi butikken på Strøget i morgen efter arbejde. Jeg kommer nok til at købe det halve af butikken, haha.

Er man ikke til det “hyggelige” nattøj, er der masser af andre fine og sexede items. Jeg er selv helt vild med alle items på billedet nedenfor. Måske noget af det ryger med hjem i morgen?! ;-)

 

hunkesexy

Bh her. Jumpsuit her. Skjorte her. Shorts her. Body her. Øjenmaske her. Kimono her.

 

Nu vil jeg smutte tilbage på sofaen og nyde resten af min søndag, inden vækkeuret ringer kl. 04.55 i morgen tidlig. Jeg glæder mig allerede ;-)

GOD SØNDAG!

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårdt arbejde betaler sig!