Sundere alternativ til proteinshake efter træning

Klar til endnu et eventyr, på den anden side af jorden

p1020783

Tænk engang at det snart er sommer?! Jeg føler lige at jeg har fejret nytår på Filippinerne og vandret rundt i forårssolen i Rom. Men det bliver nu dejligt med lidt mere ferie snart. Min sommerferie starter (forhåbentlig) allerede om én uge, der har jeg nemlig min afsluttened eksamen, som jeg virkelig håber på at bestå. Jeg skal op til eksamen på mandag og har faktisk taget fri hele ugen, så jeg kan slappe lidt af oven på et par hårde måneder. Jeg krydser fingre for, at det danske vejr viser sig fra sin gode side, så jeg kan nyde det solen. Derudover har jeg en masse praktiske ting, som jeg har udskudt de sidste par måneder. Vi snakker sortering og oprydning i diverse skabe… Meget spændende ;-). Derefter skal jeg tilbage på arbejdet og knokle i et par uger inden jeg kan holde rigtig sommerferie.

p1020261

Vi har meget i tvivl hvor sommerferien skulle gå hen, da både Robin og jeg har sindssyg meget krudt i røven og helst vi rejse til steder hvor man kan lave andre ting end at slikke sol. Vi havde nogle ønsker til vores destination og det var “dykning, surfing, sol og varme”. Ud fra vores kriterier faldt valget på Bali. Jeg ville faktisk rigtig godt have været i Kroatien, Malta eller Sardinen, men det må vi have til gode.

Vi besøgte faktisk Bali i August 2015, men her brugte vi kun 2 dage på hovedøen, da vi brugte dagene i Singapore, Lemongan, Gili og Lombok i stedet. Så vi har faktisk ikke set så meget af selve Bali. Vi har indtil videre booket hoteller i Sanur og i Canggu. I Sanur skal vi bo på et hotel tæt på stranden og dykkerbutikkerne, da det primært er her vi skal tilbringe vores tid. I Canggu har vi valgt at ofte lidt flere penge, da vi gerne ville have det lidt luksus. Vi har booket en 100 kvm Bungalow med privat pool, YAY :-) Derudover overvejer vi at booke 4-5 dage i Seminyak. Hvis nogle af jer kan anbefale et lækkert hotel med god beliggenhed på i endelig sige til. Og hvis I har andre gode tips til Bali, må I også meget gerne dele med med os… Så bliver vi glade! :-)

Vi glæder os helt afsindigt meget til endnu et eventyr på den anden side af jorden, og så krydser vi fingre for at vi bliver herre seje til at surfe ;-) Jeg må nok indrømme at to asien ture på et halvt år er lige til den gode side. Men vi vil langt hellere bruge vores penge på oplevelser fremfor materielle ting.

Hvor skal i holde sommerferie? :-)

p1020863

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere alternativ til proteinshake efter træning