Her skal du bo i Århus

Sundere alternativ til proteinshake efter træning

p1030203

Sponsoreret af Innocent

Der var engang hvor jeg drak en proteinshake efter hver træning. Det skulle jo efter sigende være godt for musklerne og restitutionen at få noget protein efter træning, og jeg må indrømme at jeg nok bare drak det fordi det “sagde de kloge at man skulle”. For ét år siden valgte jeg at droppe proteinpulveret til fordel for “rigtig” mad eller juice/smoothie. Grunden til dette var egentlig, at jeg ikke ønskede at fylde min krop med noget, der er proppet med kemikalier. Derfor kom Innocent kommer ind i billedet. Innocent har været en del af min hverdag siden jeg var teenager. Mine forældre havde altid køleskabet fyldt med frisk juice og smoothies, derfor var jeg slet ikke i tvivl da Innocent spurgte om jeg ville smage deres nyeste smoothies med ekstra indhold af protein.

Innocent har udviklet to nye smoothie varianter, som de kalder for “smoothie plus”, forskellen på disse og de normale smoothie er, at de indeholder sojaprotein. Derfor kan de med fordel drikkes før eller efter træning eller bruges som mellemmåltid. Begge smoothies består naturligvis af 100% ren frugt, hvilket jeg personligt går meget op i. Det er meget forskelligt om jeg foretrækker dem før eller efter træning, da det afhænger af tidspunktet for min træning. Såfremt jeg træner om morgenen inden arbejde, drikker jeg en efter træning, så jeg kan holde mig mæt et par timer. Hvis jeg skal træne efter arbejde omkring kl. 17,  kan jeg godt finde på, at drikke den omkring kl. 15.30 for at få noget energi. Dog vil jeg ikke mene at der er noget, som er rigtig eller forkert her. Mærk efter og gør hvad der følges bedst for lige netop dig :-) Med hensyn til smagen, så smager begge varianter helt sindssygt godt. De smager begge af “ægte” frugt og har på ingen måde en syntetisk smag. Min favorit er “Tropical”, da jeg knuselsker mango. Den er virkelig toppen af poppen.

p1030217

Men hvorfor bruge penge på at købe en færdiglavet, når man kan lave dem selv? Hvis man har tid og energi til at lave friskpresset juice og smoothie til hverdag, synes jeg da bare at man skal gøre det. Når det er sagt er jeg kæmpe fan af, at der findes lækre alternativer til “os” der er konstant på farten eller bare ikke orker a lave det selv. Jeg synes det er genialt, at man kan få noget sundt og velsmagende på farten. Hvis nogle af Jer er interesseret i at smage dem, kan de fås hos diverse supermarkeder (Kvickly, Føtex etc.). I kan læse mere her.

Nyd weekenden og det skønne vejr :-)

 

18452635_10155271658178497_1178865344_o

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her skal du bo i Århus