Status på vores boligsituation

Indkøb til baby

21013413_10155592678288497_2098022437_n

Indlægget indeholder reklamelinks 

Tiden flyver afsted. Jeg er netop gået ind i 26. graviditetsuge (25+1), og jeg er efterhånden ved at få en god mave. Jeg har altid troet at jeg ville være ude i god tid og have alt klar flere måneder inden babys ankomst. Jeg må nok erkende, vi slet ikke er kommet så langt med vores indkøb endnu. Vi har købt lidt småting, men mangler faktisk alle de større ting (eller… vi mangler faktisk næsten alt. haha)

Udover lidt sødt tøj har vi købt en babyalarm, sengetøj, babydyne og en voksipose, og så har vi været så heldige at få tøj, sko og gaver fra venner og familie. Jeg kan godt afslører at en baby kræver væsentlig flere ting end ovennævnte. haha… Vi skal snart på udkig efter barnevogn, puslebord + tilbehør, seng, madras osv…. Listen er laaaang.. Så vi måske efterhånden lidt travlt.. Eller er det meget normalt ?! :-)

babytoej

Et lille udkast af vores indkøb. En god blanding af forskellige danske og svenske mærke (Livly, Petit by Sofie Schnoor, Joha, Molo, Newbie og H&M) Jeg synes det er super fint at mixe de forskellige brands og er bestemt ikke for fin til at købe tøj i H&M. 

Med hensyn til babyværelse, så er planen er vi bliver boende i lejligheden de første 4-6 måneder. Derfor gider vi ikke bruge energi og penge på at bygge en væg og gøre det helt store nummer ud af det. Dog har vi allerede nu flyttet lidt rundt på vores stuer, så baby får sit eget hjørne. Jeg kommer stadigvæk til at gøre det hyggeligt, men den helt store babyroom makeover må vente til vi en dag flytter. Derfor synes jeg at det kunne være hyggeligt (og måske brugbart) at vise jer hvordan man kan indrette sig med baby i en lejlighed, uden at have et ekstra værelse. Og nå ja… Der er forhåbentlig snart nyt på husfronten, men jeg vil ikke jinxe noget, så I må vente lidt i endnu :-)

 

1 kommentar

  • Kirstine

    Vi gjorde det vi lavede en væg i soveværelset dee var hans, så vi satte Wall stickers op og billeder. Det var over hans seng og puslebord. Også sørgede vi for inden i stuen at ligge skumgulv hvor vi så enten lagde tæppe ovenpå og legetøj osv.
    Også havde vi kasser fra ikea hvor vi kunne sætte tingene i når vi skulle gøre rent eller bare havde behov for der ikke var babyting der flød på gulvet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på vores boligsituation