Planlagt kejsersnit?

Hyggelige weekendplaner

skaermbillede-2017-10-20-kl-16-42-37

HoodieDuftelysSutskoSovemaskeNatbukserSengetøjSkinrollerAnsigtsmaskeHårkur

Kender I de weekender man bare ser virkelig meget frem til? Sådan en weekend har jeg netop nu. Jeg har faktisk talt dage lige siden mandag morgen, haha. Da jeg gik i seng i går aftes glædet jeg mig allerede til at vågne i dag! Og hvorfor lige det? Fordi jeg skal absolut INGENTING. Det har været en hård uge forstået på den måde, at min mave har været én stor plukve. Det har virkelig ikke været sjovt at sidde på arbejdet, så det er tiltrængt for min krop at få en hel weekend på langs.

Hjemmet er rengjort, det meste tøj er vasket og lagt sammen, der er ild i brændeovnen og der ro. Jeg har planer om at ligge på sofaen i et par timer for at besvare mails, kommentarer etc. og så skal jeg ellers bare putte på sofaen med min dyne og Robin. Derudover har jeg store intentioner om at få lavet én indkøbsliste til hele næste uge, så vi ikke behøver at handle dagligt. Det er virkelig noget, som jeg skal øve mig på.

Min søndag bliver også ganske rolig. Jeg har planer om at kører forbi mine forældre med morgenmad og hygge med dem i et par timer. Det gælder jo om at nyde lidt alene tid med dem, inden deres opmærksomhed bliver rettet mod en anden ;-)

Nu vi er inde på sofahygge, så mangler jeg virkelig noget nyt hyggetøj, og eftersom jeg skal gå hjemme i alle de kolde måneder, synes jeg at jeg fortjener lidt nyt til garderoben ;-). Jeg er ret hooked på den sorte pyjamas med hvide prikker, jeg synes den er ret fin og hyggelig – og så er den da rimelig ammevenlig, hva? KØBT ;-)

skaermbillede-2017-10-20-kl-18-13-09

Sort PyjamasBlå Pyjamas

cecilielange_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planlagt kejsersnit?