Hyggelige weekendplaner

Jeg er altså ikke klar….. endnu

22908484_10155774555088497_1721188455_o

Denne uge har budt på nogle rigtig gode nyheder. I torsdag var Robin og jeg til endnu en samtale, med en fødselslæge på Hvidovre Hospital vedr. et eventuelt planlagt kejsersnit. Min sag havde været oppe og vende flere gange på Hvidovre og Riget, og de havde nu fundet frem til et svar. Jeg må gerne føde vaginalt, da de ikke mener at vores familiehistorik er grundlag for yderligere risiko. Jeg var ikke overbevist i starten, men fødselslægen lød meget overbevisende og gav mig samtidig hendes direkte oplysninger, så jeg kunne kontakte hende ved mindste bekymring.

Efter den gode nyhed tillod jeg mig, at spørge hende om det egentlig var normalt at have slemme menstruationslignende smerter i både lænd og mave på dette tidspunkt – for det havde jeg haft i et par dage on/off, men egentlig bare tænkt at det nok var meget normalt så langt i graviditeten. Her gjorde hun det klart at det ikke som sådan var normalt, men at det muligvis var “småveer”, altså en slags modningsveer. Derudover anbefalede hun at jeg indstillede alt aktivitet (arbejde m.m.) så det ikke gik hen og blev “rigtige” veer, når nu der er fem uger til termin. Dette betyder at hun faktisk vil have mig til at gå på barsel nu – én uge tidligere end planlagt… Jeg har endnu taget beslutningen, men mine forældre og Robin mener helt bestemt at jeg skal følge lægens anvisning. Alt andet ville nok også være dumt…… Men øv hvor har jeg det dårligt over, at skulle melde mig “syg” den sidste uge. Jeg gik fra Hvidovre Hospital med en smule ondt i maven, bare ordet “veer” gjorde mig en smule nervøs, og det er ikke fordi at jeg er bange for smerten, for den skal jeg nok klare. Men jeg er bare overhovedet ikke klar til at føde LIGE nu. Jeg ved godt at man ikke selv kan vælge hvornår baby har lyst til at komme, men 5 uger for tidligt er altså lidt for tidligt i min optik ;-)

Men men men nu kommer vi til den bedste nyhed i LANG tid!! Min mor fik endelig svar på sine scanninger, og resultatet var som håbet…. Ingen aneurismer på hovedpulsåren! Sikke mange gode nyheder på én uge.

Nu vil jeg lukke computeren og se et afsnit af Stranger Things. Hvis ikke i ser det, KOM I GANG :-) God søndag

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelige weekendplaner