Vores rejseplaner med Charlie

Plantegningen af vores hus

Eftersom der kun er få måneder til, at vi overtager huset, vil jeg begynde at poste flere boligrelaterede indlæg. Da jeg for cirka fire år siden startede med at blogge om sundhed og træning, havde jeg aldrig forestillet mig, at det skulle gå hen og blive en “hverdagsblog” i stedet. Dengang jeg primært bloggede om sundhed, fyldte træningen rigtig meget i min hverdag. Jeg trænede 5-6 gange om ugen, og synes generelt at sundhedsfaget var utrolig spændende. Når man får en baby og står overfor en flytning, er der pludselig andre ting som optager ens opmærksomhed. Jeg håber derfor, at i synes det er hyggeligt at læse om andet end sund mad og træning. Og til jer, der falder fra fordi der simpelthen går for meget baby i den… Det er selvfølgelig helt fair. Men jeg prøver stadigvæk at finde en balance. Så jeg håber på jeres tålmodighed :-)

Læs også: Om 3 måneder flytter vi fra København 

Men nu til hussnak. Vi har langt om længe fået anskaffet os en plantegning på huset. Den har vi ikke haft fra start, da huset aldrig har været sat officielt til salg. Derfor skulle vi selv op på kommune og hente den, og det har vi så fået gjort nu. Målene er ikke helt præcise, men det danner et meget fint billede af hvordan fordelingen af de 168 kvm ser ud. Som i kan se er det et hus i to plan, hvilket passer Robin og jeg rigtig fint, da vi begge er opvokset i to plan.

Læs også: Vi har købt et hus

plantegn

Husets underetage består af en entré, to værelser, badeværelse, bryggers, køkken alrum og stue. Som i kan se på plantegningen overvejer vi, at rive væggen til det ene soveværelse ned, så vi kan få en større stue. Men det kræver altså at væggen ikke er bærerne.

Husets 1. sal består på nuværende tidspunkt af 2 soveværelser, badeværelse og et STORT åbent rum som i dag bruges til forældresoveværelse. Fra det værelse er der udgang til en hyggelig terrasse. Vi har været lidt i dilemma med om vi skal bibeholde fordelingen som den er, eller om vi skal bygge en fordelingsgang. Fordelen ved, at beholde det som det er, er at det store rum er super fint og lyst. Men det ville også være smart, at lave en fordelingsgang og evt. få lavet nogle indbygget skabe til opbevaringsplads.

Hold nu op det er svært. Hvad havde i gjort? Vi tager gerne imod erfaringer :-)

cecilielange_signatur

2 kommentarer

 • Susan :)

  Tillykke med huset frøken Lange ;)

  Hvis jeg kunne ønske mig noget i mit hus, så var det et lille værelse i forlængelse af stuen til barnets legetøj. De leger ikke på værelset de første par år, så for at undgå hele stuen invaderes med farverig legetøj, kunne det være lækkert med et legeværelse og måske en dør ind til stuen – så er det også muligt han kan være tæt på jer mens han leger og ikke rende på trapper med al legetøjet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Enig med Susan. Det er så irriterende med “legehjørne” i stuen. Så hellere et legerum, med fine franske døre. Det ville jeg selv ha’ fortrukket..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores rejseplaner med Charlie