Ugen der gik + rabatkode til NA-KD

Vores hverdag er blevet nemmere

32260738_10156277475948497_2377983131048214528_n

Ledningsfri støvsuger kan købes her.
Reklame for GTECH – OBS. Der er direkte link til reklamefilmen nederst i indlægget

For et halvt år siden blev vores hverdag i den grad vendt op og ned. Vi gik fra at være kærester til at være forældre. Ikke at vi ikke stadigvæk er kærester, men før havde vi masser af tid til os selv og hinanden. Det kan man ikke rigtig sige, at vi har mere. Vores søn er pludselig blevet omdrejningspunktet for vores hverdag, og det vi skal jonglere med mange bolde i luften for, at få alle brikker til at gå op.

Som i måske kan fornemme har jeg en travl hverdag, også selvom jeg er på barsel. Jeg er i to mødregrupper, går til babysvømning, deltager i events, har bloggen, ses med de veninder som også har barsel og så vil jeg også gerne få trænet lidt engang i mellem. Jeg har virkelig en drømmebarsel og jeg hygger mig. Men der er altså også et hjem, der skal passes og noget tøj, der skal vaskes. Og lige på det punkt er min hverdag blevet SÅ meget nemmere. For det er sådan, at en baby faktisk sviner en hel del, og når man kun har to hænder kan det nogle gange være svært, at få tid til den daglige støvning.

Nu skal det ikke lyde som om, at jeg normalt støvsuger HVER dag, men når man har barn(børn), så bliver der rigtig hurtigt beskidt efter de har spist. Derfor har jeg anskaffet mig en GTECH Airram som er en ledningsfri støvsuger. Hvor lækkert er det lige!? Udover den er ledningsfri, så er den virkelig effektiv og nem at bruge. Den har sin faste plads i et hjørne i vores køkken, og når jeg skal bruge den er den nem lige at hive frem i og med at den ikke vejer særlig meget :-) Jeg forstår virkelig ikke, at jeg ikke har anskaffet mig en før. Det gør støvsugningen langt mere overskuelig og den kan klares med Charlie på armen. Det er ekstremt vigtigt for mig(os), at gøre vores hverdag så simpel og nem som muligt,  så vi får den ekstra frihed sammen. Derudover går vi snart ind i et nyt kapitel i vores liv. Vi flytter i hus om få uger, og skal til at passe 168 kvm. Det er altså lidt af en mundfuld. Derudover starter jeg arbejde til september, hvilket betyder at vores hverdag bliver endnu mere travl.

32423237_10156288873538497_1749230640814882816_n

Jeg er lidt en støvsugernørd, som sætter pris på en GOD og SOLID støvsuger med en ordentlig sugeevne. Jeg har nu testet GETCH Airram på flere typer gulv (plankegulv, tæpper og linoleum). Hånden på hjertet, så er jeg ret imponeret over at den får alt med på sin vej. Derudover har den en ret fed feauture, da den lyser op når man støvsuger. Så kan man altså virkelig se, hvor meget støv der ligger på gulvet. Som et ekstra plus er den selvfølgelig også poseløs, hvilket betyder at man ikke skal købe sig fattig i støvsuger poser. Beholderen er virkelig nem at kikke af, tømme og sætte på igen.

Udover den “store” støvsuger, har vi anskaffet os en håndstøvsuger kaldet GTECH Multi. Den bruger vi primært til de “små svinerier” og til bilen. Den er fantastisk til at tage tæpperne i bilen. Aldrig har vores bil været så velholdt. Den vejer kun 1,5 kg og holder batteri i cirka 20 minutter. Det lyder ikke af meget, men det er mere en rigeligt.

32152739_10156277475878497_4052606156957286400_n

Måske i kan huske, at jeg skød en reklamefilm for en lille måneds tid siden? Det var for denne støvsuger. Det var sindssygt sjovt og grænseoverskridende. Det var en sjov oplevelse, at få lov til at være med. Charlie havde også en fest, og han synes det var virkelig sjovt når jeg støvsugede forbi ham. Så den er blevet et godt stykke legetøj herhjemme ;-) Jeg er rimelig tilfreds med resultatet trods det er min første gang på skærmen. Men nu ved jeg allerede hvad jeg kan gøre bedre til næste gang (hvis der kommer sådan en) I kan se reklamefilmen her.

skaermbillede-2018-05-14-kl-17-07-06

 

1 kommentar

  • Emma

    Hejsa, har du den støvsuger der hedder AirRam MK2 eller AirRam MK2 K9? og kender du forskellen på de to?

    Og tak for din skønne blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik + rabatkode til NA-KD